Update

Pratade nyss med en älskad vän i telefon =)
Hon e nykär.. Haha.. Hon svävar på moln den lyckosten..


Jag vill inte ha nån karl just nu. Men en liiiiten, liten del av mig vill.. Bara ha nån.. Veta att där e nån som tycker om en, längtar efter en och saknar en.. Men sen alla plikter och ansvar o att man e fast.. De e kul till en början.. Men när smekmånaden e slut, då måste man istället kämpa för att hålla sig kvar.. Vardagen börjar vakna till liv så smått, och man upptäcker saker hos den andra som kan irritera en till döds..
"Det är då er kärlek sätts på prov" säger vissa.. Ja, men varför ska det behövas ?
Och när vardagen faller alldeles för nära, då e de viktigt att göra saker på egna håll.. Och lika mkt tillsammans. Det sägs ju även att;
"Håller du kärleken för hårt i din hand, kvävs den.. Men håller du den för löst så flyger den iväg"
Va fan e de liksom ? Den man älskar vill man ju hålla fast för alltid.. Men då kvävs den.. Lättar man då lite på tyglarna, nä då går den till nån annan :S Var fan e balansen ?
Ja, det e väl det som e meningen med kärlek.. Att den är individuell mellan 2 personer och att man ska hitta sin egen balans så att man blir 1..


Varför är det aldrig som på film ?




23 februari

Halloj i stugan !
Av nån anledning så när jag publicerar mina inlägg, så blir det som en klump..? Varför???

Åååh, hemma från jobb idag.. Skulle varit ledig idag egentligen, men tji fick jag :P Och igår skulle ja slutat 16.00 men fick ha delad tur ist.. Moneeey.. Längtar som fan till Mars-lönen ;)
Imorron e jag iaf ledig, sen blir det jobb resten av veckan.. Vill vara ledig på söndag så att jag kan få besök igen, men vi får se ^^
Kryss i taket, grisar kan flyga, helvetet har frusit till is... Pappa och mina syskon kommer hit imorron för att kika och fika =P Wooow. Tog bara ca 6 år.. =P
Nepp, nu ska jag ut med jycken.. Sen ner i baaadet =D

21 Februari

Hallå god vänner o annat folk !
Fan va skönt det var med en sovmorgon ! =) Jobbat hela veckan ju och min enda lediga dag idag ! O den ska jag spendera nere i tvättstugan ^^ Fast, jag har ingen aning när tvättiderna börjar :S För på en lapp därnere står det mellan 7-22.. Och på tavlan där man bokar så står det; 7-14 och 14-20 :S Vi får la se ^^
Igår hade jag besök.. Det var mkt trevligt =)

20 februari

Halloj i snön ^^ Tur att det var 1 DM snö på bilen imorse när ja skulle till jobb.. >_< Och plogat var det inte heller :P Men va ska man förvänta sig kl 06.45 ^^ Jobbet gick bra.. Fick jobba lite sjäv =) Slutade vid 13.30.. Nu sitter jag här. Ska ut med Wille, sen plocka undan lite.. Sen hoppa in i duschen, för ikväll får jag besök =) Hihi..

19 Februari

Hej och hå i snön ! Nu har jag slutat på ett av mina 2 jobb.. Var sista dagen igår som personlig assistent i Löddeköpinge.. Tråkigt men sant.. =/ Idag har jag jobbat.. Började 7.30 o skulle egentligen jobbat till 16, men så behövde dom extra ikväll, så jag delade på dagen istället.. Så slutade 13 o ska börja kl 19 igen =) Och ikväll ska jag jobba helt själv.. Men de kommer gå bra ! Det är bara det där med att hitta x) Haha. Snart ska jag laga pannkakor :D Yum, yum! Imorron e de jobb igen.. 7-? Haha Hämtade även Sweet igår (katten jag ska ha ett tag framöver) Igår va hon nyfiken o gick omkring.. Nu ligger hon bara under sängen o surar :P Men ja låter henne ligga där, så kommer hon fram tids nog =P Nu ska jag renbädda o städa tänkte jag =)

15 Februari

Hej..

Imorse trodde jag att jag skulle döda Wille..! Han skulle promt ut kl 5 ! KLOCKAN FEM!! ffs...
Jag tänkte att om han va bajsnödig så får ja ju pallra mig ut för jag vill inte plocka bajs här inne.. Så de va bara att klä på sig o gå ut i morronkylan! Väl ute, sprang han runt som ingenting :S Kissade lite här o var.. Så jag blev trött på honom o gick in igen.. Fucking kvart i 7 väckte han mig igen o skulle ut.. Då blev ja så förbannad att jag gick en runda på en halvtimme, sen hem o stängde in mig i sovrummet.. Skulle han ut igen, ja då fick han fan göra på sig..! Skulle inte upp förrän 11 och alla som känner mig vet att sovmorgon för mig är guld värt..!

Men han hade inte gjort nåt inne när ja väl gick upp.. Vete fan vad det var med honom..

Sen åkte jag på Läkemedels-utbildning här i Hässleholm. Eftersom jag börjar på hemtjänsten, så måste jag ju ha delegering för att ge läkemedel och sånt.. Så satt på utbildning i 3h och sen ett prov efter det.. Och det sitter ju i ryggmärgen, dom där reglerna och föreskrifterna.. Så jag fick alla rätt på provet =)

Sen åkte jag hem igen o nu sitter jag här..
Pratade med moster och jag ska bli med katt from torsdag =P En av hennes avelshonor, Sweet, är lite elak mot de andra katterna plus hunden.. Så då ska hon få komma hit o lugna ner sig och få vara ifred.. =) Vet inte hur länge hon ska bo här.. Men i Juni får ja ju hem min lilla dunboll (om där nu kommer en brun hane i nån av kullarna.. Störst chans är det i första kullen så man får ju hoppas ;)) så vi får se om hon ska stanna ändå.. Emma vill inte ha henne hemma nu när hon ska ha 2 andra honor som e dräktiga.. Då kan dom tappa kullen och få missfall. Och det e ju tragiskt.. Men de blir skönt (förhoppningsvis) för Wille med en kompis..
Dock är hon en väldigt snackig liten dam ^^ Det blir spännande ^^

Så på torsdag efter jobbet, ska jag åka hem om Emma och hämta Sweet =)

 Sweet =)

14 Februari - Alla stjärtars dag

Tss.. Nu när man e singel e Alla hjärtans dag bara trams ;) Jag ska ha en Mig-dag.. Bara ligga o slappa.. =) O mysa med Wille ;) Njuta av min lediga dag =)

Moster o mina kusiner skulle komma förbi lite senare.. Blir ju kul =D O på tal om kul.. Emma har 2 kullar på G i mars.. 2 av hennes honor e dräktiga =) Och de bästa av allt.. Om där kommer en brun mitted hane så ska jag få honom på foder :D
I hennes senaste kull, kom där 2 bruna mitted. En hane och en hona.. Jag blev kär i hanen och hoppas verkligen att där kommer en i någon av kullarna !
Antingen ska han börja på P eller på Q =)
Och Wille kan behöva en lugn kompis eftersom Nelly bor kvar hos mamma nu.. Och blir han tjusig kommer jag lätt att börja ställa honom ! :D

 Vem kan tacka nej till en sådan här sötnos ? :D (Oliver från senaste kullen <3)

Neej, nu ska jag in i duschen.. Sen ska jag dammsuga över stället innan Emma o marodörerna kommer ;)

 

Wille imorse.. Han har blivit en morgontrött gammal herre ^^


13 februari

Hola amigos !

Melodifestivalen för hela slanten är det nu ! Jag har ätit nudlar med bacon och så har jag tatt ett varmt bad.. Här e så frikkin' kallt i lyan :S

Rasmus kom hit igår kväll och höll mig sällskap =) Vi kika film, sen gick ja o la mig vid halv 11.. Skulle ju upp o jobba idag ^^ Sen när ja jobbat färdigt så kom Mami hit med smörgåstårta =D Men vilken besvikelse den blev ! Den var inte god för fem öre ! Usch.. Tyckte synd om Mami. Ingen åt upp =/ Men tack ändå :D Jag får bjuda nästa gång ;)
Stephan var inte med här idag, för han gjorde en titthålsoperation i knät igår.. Så han hade ont och orkade inte följa med.. Men mamma o jag satte upp så mkt vi kunde.. Men borrandet lämnar vi till honom ;)

Imorron är jag ledig och då ska jag sova hela daaan.. Har ändå inget att fira ^^ 1 vecka har redan gått sen jag flyttade hit ! Shit va tiden går fort :O Snart kommer jag att ha 1-års jubileum ;)

Vilket bidrag var bäst idag ?

11 Februari

Hallå i stugan ! 

Har nyss avnjutit middag x) Provade på att göra stuvade makaroner som invigningsmiddag xP Fick ringa Mogge och fråga hur man gjorde, eftersom det alltid varit han som gjort de till mig ^^ Men jag klarade de och fan va gott det blev ! =) 

Var ju och jobbade på hemtjänsten här i Hlm i förrgår.. Det gick bra faktiskt..! Men de e lite drygt att kommunen e rökfri.. Så man får inte röka på betalda timmar utan bara på rasten.. >_< Men de e ju bara positivt egentligen.. 

Imorron ska jag jobba på hemtjänsten 7-14.. Mamma ska även låna min lägenhet imorron medan jag jobbar, för Stephan ska göra en titthåls-operation i sitt knä här i Hlm.. ^^ Men dom ska vara där kl 12 så mamma lär inte hinna va här så länge innan jag kommer =) Blir ju mys.. 

Jävla ComHem!! Fick en trådlös router av dom i tisdags.. Och kabeln kom idag... Men ! Det var helt fel router :S Ringde dit för jag skulle fråga hur faaan man kopplade in skiten eftersom där inte var nåt uttag på routern till den kabeln jag fick. Så då hade dom helt enkelt beställt heeelt fel router till mig, så nu får jag vänta till nästa vecka innan jag får ordentligt internet.. Sitter ju med mosters mobila, som hon var så snäll att låna ut till mig sålänge :D Hur skulle jag annars klara mig ? ;) 

Packade även upp min stationära dator idag ! Kollade igenom maaassa gamla bilder.. Men alla som var tagna med vanliga kameran hade ju försvunnit.. Råkade radera ca 15000 bilder innan jag flyttade upp till Sundsvall.. Fick ett litet sting i hjärtat när jag kom på att dom va borta =/ Men som tur e, ligger dom flesta på bdb =) 
Nu ska jag lira lite Frets on Fire.. Som Guitar Hero fast på datorn.. Saknat de ! ;) 

Ha de så bra =) 

8 Februari

Hola amigos !

Jobbat idag. Sen drog jag hem till mamma och käkade.. Hade Wille där idag eftersom vaktis skulle in här och kika lite.. Så då passade man på att käka där innan man drog hemåt ;)

Nu sitter jag här o lyssnar på musik =) Tänkte ta tag i den lilla högen med saker i hörnan här i vardagsrummet :P Men en liiiten stund till väntar jag ^^

Imorron blir det 11 timmars jobb.. Först 5 timmar på ett ställe och sen 6 timmar på hemtjänsten här i HLM ^^
Pengar rullar in som de ska.. ;) Haha
Ska bli spännande imorron eftersom de e första dagen på hemtjänsten.. undrar vad för slags folk det är som jobbar och vad det finns för slags vårdtagare.. Sura, glada, sjuka, friska ? Mycket spännande =D

Nee, nu får jag fan dra tummarna loss ! ^^

7 Februari

Hej alla mina läsare :D

Nu har jag kommit iordning i min lägenhet :D Bara lite skit kvar som ska sättas rätt o sådär..
Idag har Mami o Sephan vatt här och satt upp lite tavlor, hyllor och sånt.. Så nu börjar det likna ett hem :D Gardiner e oxå uppe förutom i vardagsrummet, där jag behöver en liten gardinstång till då jag har en vinkel i fönstret ^^

Rasmus sov över här till idag så han åkte hem med mamma och Stephan. Så nu e de bara jag o hunden kvar. Sitter o pratar med Moggski i telefon =D

Idag ska jag inte göra nånting mer.. Har slatt upp ett stort glas cola och ska nu bara sitta o chilla o njuta av ensamheten och det att jag kan göra vad f*n jag vill :D

Imorron e de jobb och jag måste gå upp en halvtimme tidigare >_<






Lite pics kan jag även bjuda på idag ! 

  
 
 
Mysigt va ?


5 Februari

Hej !

Intervjun idag gick jättebra!! Över förväntan! Fick reda på att det var 1700 ansökningar och 45 gick vidare till intervju ! Och jag var 1 av dom !!! Helt sjukt :D Och han sa att jag var väldigt mogen för min ålder och att det var en väldigt trevlig intervju ! Och jag svarade jätte bra på alla hans frågor ! Hade ju övat lite på vad jag skulle säga om egenskaper, varför jag ska jobba hos dom och att berätta om mig själv. Sen kom andra frågor som; "Vad gör dig motiverad att gå till jobbet?" osv och jag personligen tyckte att mina svar var skit bra! Så jag hoppas verkligen att jag får det !

Sedan har jag varit i min lägenhet idag :D Hihi. Vi körde dit massa småsaker, påsar o sånt.. ställde iordning så mkt som möjligt :D
Imorron bär det av tidigt, så att jag o lillebror R kan se på Melodifestivalen i lugn o ro ;)

Här kommer lite bilder från min tomma lägenhet ;)



   
 

Ingen bild på den gräsliga toaletten men de e inget ni missar ! Hoppas dom gör stambyte snart ;)


4 Februari

Jajjemen..!
Idag ringde jag tanten i Hässleholm på hemtjänsten.. Så hela nästa vecka e det fullt med jobb.. E bara ledig på söndagen ! ME LIKE =)
Sen den 15'e ska jag på utbildning inom läkemedel för att kunna få en delegering.. Hårda bud ;)
Kommer bli en nice lön i Mars i af =)

Imorron ska jag ju på intervjun på DSB =) Moster kommer kl 8, så åker vi kl 9 ^^ ska ju vara där 10 så det blir ju bra =) Hinner man samla nerverna lite.. Men de ska nog gå bra ! Ska öva ikväll o skriva ner stödord o plugga på lite om företaget =) Kommer bli en kick-ass intervju ^^

Imorron ska vi även flytta lite småsaker till min lägenhet :D

Nu ska jag ner o duscha sen ska jag knyta mig ;)

Puss o Kram på er

3 Februari

Oj, nu sackade jag efter med inläggen igen :S SHAME on me =/
Fått lite hatbrev för att jag inte uppdaterat, så nu tog jag mig i kragen o tänkte skriva en rad eller 5 =)
Vad har hänt ? Jo, det är ju bara 3 dagar kvar till jag ska flytta! Min kära mamma sliter o handlar saker till mig :D <3

Var ju på intervjun i Hässleholm.. Den gick ganska bra men jag fick ett konstigt intryck av chefen. Hon verkade inte lyssna på mig mer än vad hon behövde och hon ville gärna avbryta mig osv :S
Men iaf så ringde hon idag och då var det andra bullar med människan ! Då var det guld o gröna skogar som gällde och hon ville att jag skulle börja redan på Måndag! :S MEN, jag har ju jobb som personlig assistent nu i 9 dagar till. Men jag sa till tanten att jag återkommer på måndag istället i och med flytten nu på lördag o sådär. Och det gick hon med på. Så jag ringde dom jag jobbar hos nu och lämnade den tråkiga nyheten. Och vi bestämde att jag skulle jobba hos dom till på tisdag iaf.. Men sen ringde min chef och gav mig ett fint erbjudande om jag jobbade kvar dessa 9 dagar! Så jag ska ringa tanten imorron och säga att det e kris och att jag måste jobba på mitt gamla jobb i 8 dagar, men kan jobba hos dom på kvällar, fredagar och helger.. Få se om hon är kompromissbar ^^

Nu äre inte långt kvar till flytten :D Jag vart insnöad idag och kunde inte ta mig till jobbet :S Men det tyckte mamma var bra, för då skulle vi gå igenom kartonger i garaget.. =P Så det har vi gjort halva dagen. Sen drog jag till UM i Eslöv o skulle få nya piller, sen körde ja inom Sandra o satt där nån timme o surra skit. Sen körde jag hem, o nu sitter jag här :D

Ska se ParadiseHotels 4 sista avsnitt nu, sen har jag sett båda säsongerna av både svenska och danska ! ^^
Vad ska jag nu göra då ? ^^

RSS 2.0