8 Mars

Idag har vi varit i Kramfors (10 mil härifrån) och firat Nickes faster som fyller 30 imorron.. =) Marie hade med sig en smörgåstårta (Yaaay, äntligen!!) som va SJUKT god.. Hon hade gjort 2 in 1. Halva var med köttbullar, rödbetssallad o leverpastej o sånt, sen den andra halvan var räkor o skaldjur.. GOTT SOM FAN!
Efter att vi var där åkte hela ligan på 12 pers, till Dollar Store (som bara finns i vissa delar i Västernorrland, dock inte i S-vall :/) Kan ni tänka er?? Vi kommer ett gäng på 12 st.. KACKEL xD ja, herregud.. När alla handlat färdigt utom 2 st, så samlades vi därute för att vänta på restersande folk.. Vi stod i en ring som en annan sekt o kackla o skratta.. xD Kul ju =)

Nu har jag äntligen fått en tavla att ha ovanför soffan.. Hittade ju en på Ikea,.. Eiffeltornet fotat snett underifrån, men den va typ 2 meter hög o kosta ca 2000 kr. NEJ TACK.. Så hittade jag en lika dan (nästan) på Dollar Store för 250 SPÄNN! Hell yeah! Kortet har lixom en sepia-ton. O vår soffa e beige, så de går perfekt! Lägger in bilder lite senare =)

Snart ska vi åka o äta middag hos Nickes föräldrar.. PoK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0