Update

Hej.. Sitter på jobbet och är allmänt less.. =/
Nicke o Mogge e ute o fiskar.. Varför ska dom alltid göra såna roliga saker när inte jag är hemma?? Hade jag varit hemma ikväll så hade vi säkerligen sett på film.. För det gör vi alltid när jag e hemma.. Och jag tycker att det är skit tråkigt..! JAG VILL INTE SITTA STILL! Jag älskar att fiska..! >_< Men jag är säkert så jävla tråkig att dom inte vill ha med mig att fiska.. =/ Det enda jag duger till, är som filmkompis  :(


Dö, världen...

31 Juli

Hej och hå..!
Här går det undan! Igår var jag ute på långprommis..! Så skönt det var..
Imorse, gick upp vid 10, så gick jag samma runda igen och jäklar vad det gick undan! Gick riktig powerwalk med svingande armar och långa snabba steg! Kände mig så mör när jag kom hem xD Ställde mig bara i duschen direkt ;)

Ikväll ska man jobba.. Börjar 15.oo imorgon har man delad tur (7-12 15.45-21.30) och 7-16 på söndag.. Sista helgen på schemat.. sen är man ledig de sista 2.. denna vecka har jag jobbat mån-ons ledig tors jobba fre-mån. Synd att månaden bryts mitt i det.. annars hade jag fått fin lön! =/

Vi ska ju ner till Skåne den 14 aug.. Nu har Nicke kommit på att hans farfar fyller 80 den 15 =/ Han vet inte hur han ska göra? Men HALLÅ?? Jag tänker inte missa 2 dagar i Skåne för at gå på kalas i 3 timmar! >_< Så självisk kan han inte vara! Hur många av mina släktingars kalas missar inte jag??? ALLA!! 1 skulle faktiskt inte skada jämfört med mina 3846271 kalas jag missar =( Det slutar väl med att jag får åka tåg själv... =/

Nu ska jag gå o göra mig i ordning kanske xD

30 Juli

Hej =)
Igår var jag och shoppade lite grann!! Fick även hem min skrivare som jag var väldans snabb att koppla in! Den var otroligt bra och bilderna blev verkligen jättefina! Så då åkte jag till IKEA och äntligen köpte jag ramen som jag så länge velat ha, men inte kunnat skriva ut några bilder till.. Och GUD vad fint det blev!! Är så otroligt nöjd med tavlan! Ända sedan vi flyttade in här, har jag haft en bild om hur tavlan ska se ut, var den skulle sitta och det blev precis som jag ville ha de =D

Jag köpte även übercoola skor som kostat 500 men var till halva priset!


1) Mina coola skor! 2) Underbara tavlan 3) Fina skrivaren!!



27 Juli

Hej.. Nu har jag betalt in till skrivaren.. Är lite nervös.. Har aldrig gjort såhär innan, så kanske hon lurar mig.. Men det får vi inte hoppas =P Så hoppas att hon skickar den idag!

Igår var en muppig dag =P Fick åka med Anna på sjukan fram o tillbaka.. Först hämtade jag henne på akuten, då dom skickat henne vidare till primärvårdsjouren.. Åkte dit, satt i 1 ½ timme.. För att få svaret att åka tillbaka till akuten och röntga.. =S Sagt ch gjort, vi åkte tillbaka.. Jag fick köra Anna i rullstol (För det var hennes fot det var fel på) in till röntgen, sitta där och vänta en kvart ungefär.. För att få reda på att det inte var nå fel på den.. =S Nehe, så hon kan inte gå, vrida, eller stå på foten för att det inte är nå fel på den =S Fattade ingenting.. Sen skjutsade jag hem henne och körde hem och spelade Wii ;)

Ikväll ska jag jobba. Börjar kl 15, så nu ska jag åka till Lidl.. Dom hade fått in fina knivblock + knivar så ska väl ta o köpa ett sånt, om det finns.. Ingen risk med detta Lidl =S

25 Juli

Hej och hå =)
Idag är en slapp-dag! =D

Morgan har blivit utmanad idag..!
För ett tag sen var två kompisar till MOgge o Nicke på McDonald's och utmanade varandra att äta 10 cheese utan att spy xD Morgan tycker att han är häftig nog att äta 14! Men han ska beställa 15 och äta max 13 st utan att spy.. Så det ska min kväll bestå av.. Att kolla på Morgan när han bryts ner psykiskt! xD Ska bli ganska kul.. =)

Nu är all trall färdiglagd på balkan..! Såå fint det är..


1) Halvklart 2) Färdigmålat och klart =D 3) Myspys

24 Juli

GRATTIS NANIIS PÅ 21-ÅRS DAGEN!!

Sådär ja.. Då har man inhandlat spelet.. Vi har redan provspelat och det var svinkul :) Jävla träning det där ;)

Så jag kommer vara lite Off framöver.. Ikväll ska det drickas cider o en och en annan grogg ;) Nicke ska snart åka iväg och hjälpa en kompis med sitt ljud, så det blir jag o Mogge =)

Nu ska jag återgå till spelet så skulle bara skriva ett snabbt inlägg.. Snällt va? :)

23 Juli

Heej.. :)
Har ni smält mitt förra inlägg än? Haha..

Imorron ska jag shoppa lite.. Egentligen får jag inte lön förrän måndag, men har presentkort på Media Markt och Mogge e skyldig mig 200 spänn så jag ska shoppa ;)



Så det blir massa spelande i helgen ;) För nu är jag äntligen lite ledig =D 3 ½ dag närmare bestämt!!

Sedan ska jag shoppa en sak till!


En bärbar fotoskrivare! Har hittat en fin och billig på blocket! Så väntar bara på svar från tjejen så ska den skickas hem =) Häärligt..! Då kan jag äntligen göra min tavla jag har längtat efter!

Så ikväll får man lov att vara uppe lite längre och så får man sova imorgon! =D

Och sen, mina damer och herrar! Så fick vi en massa trall av Nickes föräldrar!! Så Nicke håller på för fullt där ute nu och målar och har sig! Jävlar anamma va fint de kommer bli! Sen hade dom (hans föräldrar) fyndat infravärmare för 50:- styck!  Billigt värre.. =P Så nu kan vi mysa därute på vintern oxå ! Ska lägga in bilder när trallet är på plats! Kommer bli såå fint! Sen är det bara konstrotting möbler som ska inhandlas! Guud va fint! =D

Nu ska jag väl kanske hjälpa Nicke, ringa mamma kanske? =)


Update.. Igen =P


Jag säger bara... HERREJESUS... Måtte gud göra något åt henne!

Nu - Ut med vovven i fina vädret.. Sen - Prison Break!

Update



Guuud va snygg tatuering.. :D Sån där kan jag verkligen tänka mig att göra.. Och då menar jag verkligen!! 
Men en annan sak jag glömt att skriva är att jag ska tatuera mig igen =D När jag åker ner till skåne.. =)
Vill ni veta vad jag ska göra? =D

20 Juli

Howdie =)
Sitter just nu på jobbet.. Ska iväg igen om ca 40 min :P Slutar halv 3 idag men kan bli tidigare om jag har tur.. Och sen jobbar jag bara till 12 imorgon som de ser ut just nu  ;)  Najs..

Igår var jag o tvättade stackars våfflan.. Hon vart skitig.. Men så regnar det naturligtvis nu.. Suck...

Såg filmen om Anna Nicole igår.. Den var faktiskt riktigt intressant.. Vad en människa kan åstadkomma egentligen under, i hennes fall en ganska kort livstid.. Och tjejen som spelade A.N var faktiskt duktig.. Hon kanske överdrev lite då o då, men så va kanske A.N ? Och älskade hon verkligen snubben som kunde varit hennes morfar? Kärleken är blind sägs det ju, men va fan?

18 Juli

Howdie..
Igår åkte vi till Roten.. =) Long time, no see.. =D Ska berätta en sak... Om man åker till Roten måste man dricka.. Annars anses man som nåt ufo från en annan planet =P Men Nicke var nykter för han ville hem på kvällen = han körde ;)
Thom ringde o tjatade på oss att vi skulle åka dit.. Jag var på, men Nicke va lite si så där =P Men det slutade med att vi skulle dit o lämna lotter till Olle, kvittona till Lillemor och bara hälsa på en snabbis..Jo tjena...! Som sagt, det här med drickningen! Direkt när vi kom dit slog Thom upp en grogg till mig..Och ska berätta en annan sak.. Det är inga svaga saker dom bjuder på där inte! Så det var bara att blunda, svälja och hoppas att stämbanden inte skulle fräta sönder.. xD Efter det blev det cider. Då gick vi även till grannen där allt folk var! Och i Roten känner alla verkligen alla.. Så vi gick dit och slog oss ner och skrattade och hade oss..
Där blev det även en cider till.. Sedan begav vi oss hem till Thom igen.. Men den karln var så full så han fick halvt bli buren och halvt släpad hem av Nicke och Olle..
Thom stupade i sängen men vi stannade kvar och surrade med Olle o Lillemor :) Vi hade väldigt trevligt till 3 på morgonen.. Jag blev packad som en gris efter Olles Rom o Cola som han blandade ihop till oss.. För Inte skulle vi sluta dricka då inte? Så jag o Olle satt o drack ända till vi skulle hem.. Och vem fick betala för det om inte jag? Mådde så jävla illa hela vägen och vi fick stanna några ggr =P Men trevligt var det!!

Idag har vi varit till Holm, vår stuga :) Mats o Marie har semester nu så dom ska vara där ett tag :) Magnus o hans tjej kom oxå upp och så var Nickes farfar, Allan där oxå :) Dom hade fiskat under dagen och fått 11 abborrar.. Dom ska rökas imorron så då skulle vi få nå stycken.. MUMS.. =D Nu ska vi åka o tvätta bilarna.. Nicke ska tvätta sin iaf.. Vet inte om jag orkar tvätta min idag.. Mår ju inte så jätte bra idag =P




1 & 2) Vi såg en älg på vägen till Roten 3 & 4) Thom, Olle o Nicke =)


11 rensade abborrar =D

17 Juli

Mamma har kommit hem...
Hon blev inskriven ganska fort.. Dom tog alla möjliga tester; Blodprover, balanstester, ryggmärgsprov(?), ännu mer blodprov (Hon hade en nål i armen hela tiden för att doktorn skulle slippa sticka henne hela tiden) Hon hade en väldigt hög sänka, vilket oroade dom.. Febern gav inte med sig.. Kl 04.11 skrev mamma att hon var på väg hem och att hon hade en kraftig Virus-infektion.. Var vet jag inte, men misstänker i hjärnan.. :/ Hoppas hon ringer när hon vaknar så jag blir uppdaterad..! Hon fick tydligen oxå en massa tabletter med hem som skulle göra henne frisk!!

Om du bara kunde lyssna då och då...






Update

Mamma har åkt in på sjukhuset.. =/ Hon har haft huvudvärk på samma ställe till och från.. Idag är det mkt värre.. Kunde inte röra huvudet (stel i nacken) feber, ont i halsen.. Alla symptom på Hjärnhinneinflammation.. Men mamma e så fruktansvärt envis.. "Det är ingen fara, Jag klarar mig.. Ska bara vila lite o knarka panodil så blir det bra" I helvete heller sa jag.. Nu ringer du Sjukvårdsupplysningen.. Och dom sa samma som mig..! Sagt och gjort, ringde hon till moster som nu kört in henne och förhoppningsvis stannar kvar :)

Krya på dig mamma <3

16 Juli

GRATTIS BIFFEN PÅ 22 ÅRS DAGEN!!! =D


Idag åskar, blixtrar och regnar det som satan! =D Mys.. Synd att man ska jobba ikväll, för då är det inte så mys längre! xD


PISSVÄDER...


1) Mogge badar i havet xD 2) Min duktiga vovve jagar pinnar i vattnet.. Märk väl att han hatar vatten 3) Pojkarna åt på BK 4) Just me

15 Juli

Förlåt, Förlåt, Förlåt..
Jag är sämst på det här just nu :/ Orkar inte slå igång datorn fast den står mitt på vardagsrumsbordet =S
Och det märks, för jag hade 47 nya inlägg på Bloglovin.. =D Så den senaste halvtimmen har jag suttit och fnissat och läst era inlägg =D

Vi såg nyss en skräckis.. Rec hette den.. Den var skitbra, så ska ni hyra film så ta den! Den var inte så lång men ändå ;)

Idag har vi varit och storhandlat med Nickes föräldrar, som kom hem idag från en lyxresa i Sthlm. Dom berättade om alla kändisar de sett, vilket lyxigt hotell de bodde på (med badrum större än deras sovrum :/) Eftersom både Nicke och jag har dåligt med pengar just nu =/ så fick vi en slant av dom, så nu är kylen, frysen och skafferiet proppfullt med mat!! Vi köpte 20 (!!) paket med nudlar xD Alltid bra att ha när det goda försvunnit xD

Om man skulle krypa till kojs kanske?? Jag börjar inte förrän 3 imorron, så jag har sovmorgon! =D

Godnatt

12 Juli

Goddag mina vänner och gott folk..=)
Nu sitter man på jobbet.. Idag har jag delad tur, vilket betyder att jag jobbade 7-12 och hade rast till 15.45 och ska nu jobba till 21.30.. =) Åkte hem på rasten och sov i 1½ timme.. ;) Sen gjorde jag lite mat och så for jag hit igen.. =P

I fredags gott folk.. Då badade Morgan i havet.. xD Det hade regnat hela dagen och det varf säkert 1m höga vågor ;) Men han skulle i.. Och innan vi körde dit, så tömde vi Mogges bil på saker så att Wille kunde sitta i skuffen.. Vi körde till stranden och Morgan skulle plocka fram sin handduk.. Men vart var den?? Jo, den hade Nicke slängt in i sin bil när dom tömde Mogges.. Jävla klant, de e så typiskt Nicke <3 Så Mogge badade utan att kunna torka sig, för nu hade vi ändå åkt dit.. =P
Efter det så åkte vi på en liten Roadtrip ;) Vi åkte 15 mil till Ö-vik för att gå på Burger King ;) Hahaha.. Pågarna ville ju prova den här nya Transformers Six-pack.. Men det fick dom tillbaka dubbelt upp.. För båda blev lite risiga i kistan dagen efter xD Hahaha.. Vi kom hem vid halv 2 på natten och denna dama skulle upp o jobba kl 6. Tur man är ung ;)

Igår så jobbade jag till 16. sen grillade vi där hemma =) Goott.. Sen åkte vi ut med bilen en sväng på stan.. Ganska mkt folk ute =D

Nee, hörrini.. Nu måste jag pysa vidare..!

Det kommer bilder från när Mogge  badade i havet ;)

10 Juli

För det är bara regn hos mig...
Säkert i resten av Sverige oxå :P Me det är sjukt drygt!

Pojkarna sitter och dricker och firar helgen... Men en annan är nykter eftersom hon ska upp o jobba imorgon!! >_<

Puss


7 Juli

Hej Hopp. =)
Snart ska man iväg till jobbet.. Det regnar som tusan.. Skoj! Och jag ska runt idag :( Dessutom gruvar man sig för att gå ut med hunden.. =P Tur att man har regnkappa till honom ;)

Bloggtorka.. Ingen idé vad jag ska skriva om. Så därför vänder jag huvudet till Tv'n igen.. Hörs

Update

I brist på annat har jag städat hela lägenheten, tvättat det som kunde tvättas, vikt all tvätt, lagt in all tvätt och nu väntar jag på en maskin som ska hängas.. 22.oo är det Prison Break igen! Äntligen har det börjat =D Så man ska väl se på dom fina pågarna, eftersom min egen fina påg är 20 mil härifrån :( Upp o jobba imorron.. Jippie...


6 Juli

Hej Hopp..
Här sitter man nu.. =P Nicke åkte till Sveg med jobbet imorse.. Han skulle vara borta ända till Torsdag eller Fredag.. Kan u vara bra att vara borta från varandra.. För att vara ärlig är det faktiskt lite skönt.. Iallafall idag. Och kanske imorron, men onsdag blir det nog tråkigt och då vill jag nog att han ska komma hem! =D

Idag har jag varit och shoppat.. =) Katten fick ett klösträd på 3 våningar. Nöjd nu mormor? Du tyckte ju att dom andra va för små ;)



Sen shoppade jag nya foppatofflor till mig sj, eftersom bäcken i stugan tog min ena :( Sen köpte jag en ny trimmer till Wille.. Så nu ska jag bara få tummen loss o trimma ner honom igen ;) Han börjar se ut som en varulv =D Sen köpte jag bara lite smått o gott =)

Nu ska jag göra som de flesta verkar göra idag - STÄDA..



Update - Depp

Kvällen resluterade i depp.. Min man blev nog lite generad och visste inte vad han skulle göra, så han åkte o gjorde det han är bäst på - att tvätta bilen... Han sa att jag nog behövde vara själv en stund.. Och han hade nog rätt.. Det var ganska skönt.. Här är helt tyst i lägenheten.. Bara torktumlarens brus som hörs.. Ingen TV, ingen radio, ingenting.. Bara t y s t... Det var länge sen jag satt i det tysta.. Jag tycker faktiskt att det är jätte skönt ibland! Det enda som fattas nu är ett badkar! Det hade varit grädden på moset!

Min man kommer nog snart tillbaka.. Och då skulle vi nog tydligen ut och åka en sväng! Kanske blir kul? Men alla Bh'ar ligger i tvättmaskinen just nu.. =S Får klä på mig en tjocktröja så syns de nog inte =P Dagens I-landsproblem...

3 Juli

Hejsan..
Määätt.. =) Precis käkat.. Så nu sitter jag här.. Nicke e ute på balkongen o spacklar igen lite småhål o sprickor o sånt.. Så vi kan börja måla =) Idag har jag jobbat och ska även jobba imorron.. Sen är jag ledig söndag-måndag =) Det är ju skönt.. Nicke åker kanske iväg hela nästa vecka till Sveg.. Då ska jag o Mogge på BilBingo o lite annat smått o gott xD

Nu tänkte jag uppdatera om Gatufesten ;)
Som sagt så grillade vi och "förfestade" här hemma.. Lyssnade på lite Joddla.. =D Sen vid halv 9 så drog vi in då.. Stack direkt till ett Öltält o drack en snabbis.. Sen drog vi till Tivolit och jag satsade på Chokladhjulet men vann inget :( Sen drog jag efter några mjukdjur men ingen vinst.. Så gick vi förbi Chokladhjulet igen och sa till Mogge att vi skulle testa en gång till innan vi gick till Öltältet igen... Så Mogge tog siffrorna brevid mig.. Och hjulet snurrade, snurrade och snurrade... Och så stannar det på nummer 80.. Och tror ni inte att JAG hade det numret?? HAHAHA.. I won a big fat Schweizernöt choclate xD Förra året vann jag även och då tog jag Toblerone ;)


Min vinst förra året                                                   Och detta året ;)

Sen ringde vi Nickes pappa som fick komma o hämta det för jag orkade inte släpa runt på de ;) Sen satt vi i O'learys öltält resterande av kvällen.. Helena kom dit och va social.. Och jag hade skit kul! Senare drog vi in mot centrum o satt på Invito.. Sen stack Helena hem och vi andra drog på Irish när festivalen stängt.. Där ballade det ur lite.. Sen gick vi hem.. Ja, vi gick ! =D
Tack för en skitkul kväll!

Lite bilder dåå..





1) Mina coola pågar 2) Makkah o Mogge 3) Pussss 4) Kärlek
5) Skål då!
6) Me and my boo 7) Me and my bro 8) Det gungades på vägen hem 9) Fick en fin bukett xD


Väx upp...

2 Juli

22 månader med dig <3



Nu sitter vi och har skräckis-marathon.. Har sett The ring och en av alla 13285005 japanska The Grudge.. Tog helt fel.. Denna va sjukt kass.. Men Morgan höll på att skita ner sig som vanligt.. ;) Han hade inte sett nån av dom så det var på tiden.. Nu sitter vi o ser Barnhemmet.. Vi har redan sett den men inte Morgan.. Den är ju skit bra så värd att se igen :)

Nu ska jag vara lite social igen ;) Ska ju upp o jobba imorron, så om jag har tid kan jag uppdatera därifrån om gårdagen! =D





1 Juli

Hejsan..!
Då var det ny månad igen då :P Går fort nu.. Snart går man väl med 15 lager kläder igen och fryser rumpan av sig! >_<

Idag har jag suttit och stekt på balkongen i nån timme.. Smorde in mig med kokosolja och ja jävlar vad det tog..! Svetten bara rann av mig och vi hade nästan 40 grader på balkongen..!
Sen har jag duschat och vi åkte och handlade.. Nu har vi precis grillat.. Väntar bara på klyftpotatisen så snart ska vi äta!
Ikväll bär det av in till stan på Gatufesten..! Bara sitta och chilla i nå tält o dricka.. =D Var ju även en sväng på systemet ;)

Ha en trevlig kväll allihopa..! Pussa


Min nya frilla =D

RSS 2.0