29 Juni

Hej och ursäkta för dåligt bloggande.. Men mamma åkte ju hem igår.. Så nu får jag styra upp ett lite mer konstant bloggande.. x)

Veckan har varit bra med massor av sol och trvligt sällskap.. Har jobbat en del oxå och det bidrar ju oxå till dåligt bloggande.. På onsdag ska jag på Gatufesten. Det är gratisdagen och jag tog ledigt på torsdagen.. Christian Walz och Erik Hassle kommer så dom får man ju se.. Om jag inte sett allt för långt ner i ciderglaset ;)

Har fått massor av färg..! Vi var i stugan och badade och fiskade både i lördags och söndags efter att mamma åkt..

Nu är det 7 veckor kvar av mitt schema vilket betyder att det är 7 veckor kvar till Malmöfestivalen vilket betyder att det är 7 veckor kvar till VI ÅKER TILL SKÅNE..! Längtar massor!!

Nu ska jag ta tag i Bilddagboken som oxå blivit lidande =P

Pussar

25 Juni

Hej.. TACK ALLA SOM KOM IHÅG MIG PÅ MIN DAG!! =D

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg.. Vi ska snart åka till en jätte fin sjö och fiska, grilla och mysa =D

Skulle bara skriva att dom på jobbet var jätte gulliga..! Imorse så sjöng dom Vi gratulerar! Sen på lunchen frågade dom när jag slutade.. Så sa jag 16.. Så frågade jag varför? Så tittade Karin på mig och skrattade, gick och hämtade Coop-kortet och gick xD Så kom Monica, Irene och Karin tillbaka med jordgubbar o glass till min ära eftersom jag fyllt år.! Så vi satt o fikade och mös =D Hihi.. Mysigt =D

Nu ska jag fortsätta packa :)

Uppdaterar imorron kanske.. xD det är lite mkt just nu eftersom mamma o dom e här.. Och jag jobbar samtidigt.. Men jag får se ;) Imorron så ska vi ju ha kräftskiva =D Det blir gott..

PUSS

24 Juni - INGEN VANLIG DAG

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
NEJ, det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag.. HURRA HURRA HURRA!!!

Hurra!! =) Hihi.. Tycker det är så kul att fylla år !

Har fått:
Rosa/Lila Dammsugare - Mamma
Limpa - Mamma
Fotoram - Mamma
Rosa hjärthalsband - Mamma
Strumpor - Mamma
500:- - Mormor
Handduk, broderad tavla, 200:- och strumpor - Farmor
Baslåda, slutsteg - Morgan o Nicke
Blombud med fin kruka, nalle och fina blommor - Moster med familj =)
Sedan har jag suttit hos frisören ! Färgat håret och klippt mig =D Det fick jag av min älskling =D

Jag har även vatt o handlat på Systemet ;) Handlade några cider och tanten bad om leg.. Jajjemen sa jag och sträckte fram det,. Grattis sa hon med ett snett leende.. Tack, Tack sa jag, packade mina cider och gick =D

Nu ska vi åka och handla lite läsk till kalaset.. Gästerna kommer kl 17 =)

Uppdaterar ikväll vad jag mer fick.. =D

23 Juni - 1 dag kvar

1 dag kvar...
Sen slipper man tonårs-stämpeln.. x)

Vi har varit i stugan igår till idag =) Nicke o Rasmus har fiskat en massa och dom fick ganska många bäcköringar.. Men dom har inte växt till sig ordentligt än så dom släpptes i igen.. Jag och mamma har suttit och solat hela dagen idag.. Har varit kanonväder! Vi skulle åka och bada men där var hur mycket sandmask som helst! Så jag vägrade!! >_<

Imorgon kl 10 ska jag o Nicke vara på ett ställe.. Jag vet vad det är men ni får inte veta förrän imorron, eller nästa gång jag skriver ;P

Just nu sitter vi och tar det lugnt.. Ska inte göra mycket alls idag! Bara längta till imorron x) Då ska jag till systemet bara för att jag kan! =D

19 Juni - Glad Midsommar!!

Glad midsommar alla läsare.. Jag sitter i shorts och linne och laddar upp bilder och glor på film. Det är min midsommar de x) Ska upp 06.20 imorron o jobba.. Jippie =P Ska jobba till måndag nu, sen är man ledig tisdag ONSDAG
Mamma är snart HÄR..!! I can't believe it.. Sist jag pratade med henne så var hon 18 mil ifrån.. Såvid 20.30 beräknas dom vara här =)

Har varit hos Mats o Marie och ätit massa gott =D Muuums..Ni som inte jobbar får ta en extra nubbe för min skull! Hälsa den att vi ses nog en annan dag ;)







19 Juni - Glad Midsommar!!



18 Juni

Nu är det (5) 6 dagar kvar till man slipper tonårsstämpeln!

Jag är GLAD!! Har fått en för tidig present av Nicke o Morgan!! EN BASLÅDA SOM ÄR ROSA, med en 12" bas + slutsteg.. OCH EN TONING TILL BILEN!! Kan man få nå bättre?? Hela vägen hem från verkstan satt jag o spela hög musik UTAN att spränga högtalarna.. <3 Kärlek..

Nu är jag uppe alldeles försent.. Ska ju upp o jobba imorron. Så detta blev ett litet inlägg.. BTW..!! Mamma o Rasmus ska köra upp hit IMORGON redan!!! Dom kör kl 10.. Så då hoppas jag att mamma kör hela vägen upp så dom kommer imorron kväll =D

Nu måste jag gå o lägga mig..! PUSS från en väldigt glad Emelie!!

Bilder sen Biffen var på besök :)





Lite bilder sen Biffen va här :)

16 Juni

Grattis till TINA på 21 års-dagen! Hoppas att det varit en bra dag :)
Att Tina fyller år idag är ett bevis på att det bara är 8 dagar till Jag fyller 20!! Mamma kommer på söndag..!! Längtar jätte mycket och Rasmus ska ju oxå med..!

Imorron är det jobb som gäller.. Sen är jag ledig på torsdag, sen blir det jobb ända till måndag :/ Trist, men det ger bra pengar =P Trist att jobba när mamma o Rasmus e här.. Men måste ju ;P

Sedan har jag glömt att berätta att den 14 Augusti... Åker vi till SKÅÅÅNE!!! Ursäkta att det inte blir förrän dess, men det är ju i samband med Malmöfestivalen..! Så vi får festa då mina pinglor.! Och Morgan ska ju oxå åka med! =D Vi ska ta hans bil, så den får rastas lite =) Längtar så in i heeeeel**** Tänkte kidnappa mina småsyskon oxå nån dag o hitta på nåt med dom =)

Nu ska jag krypa till kojs för jag ska ju upp imorron ;)

Sleep tight, and don't let the bedbugs bite...!

Update

Hej igen.. :) Nu sitter vi och väntar på klockan :)
Vi ska åka o bowla om en timme.. Jag, Morgan o Nicke :)

Sen ikväll ska vi väl ut o snurra med bilarna =P Har ju varit dragracing idag på sättna.. så det blir nog lite folk på stan =)

Nu ska jag vila en stund =P

13 Juni

11 Dagar kvar!

Hej alla.. Nu är jag hemma igen från stugan x) Det var jätte roligt.. Med mycket skratt.. Vi skrämde ihjäl Morgan igår.. Han är livrädd för spöken o allt det där.. Så vi (eller mest jag) lurade i honom både det ena och det andra.. Det slutade med att Nicke fick följa med Morgan på övervåningen och leta spöken, sen kunde Morgan gå och lägga sig.. Men han hade inte sovit så mkt sa han x) Stackare

Nu ska jag åka till Birsta och hämta kläder som min moster lagt undan! Kram

Update

Hej. Nu sitter vi i stugan. Vi dricker ;) morgan o nicke sitter o lyssnar på ett band som heter kristet utseende! Nån som vet vilka de e?! Så jävla dåliga xD dom låtsas tycka om bandet bara för att dom kommer härifrån :-Pja, herregud.. Nu ska jag återgå till min grogg! :-D btw, vi ska till skåne i aug till malmöfestivalen!!! Jag, morgan o älskling! Ska se joddla.. Har inte varit på malmöfestivalen på evigheter! Längtar som fan!! Nu ; GROGG!

11 Juni

Alltså, ni måste vara sjukt trötta på mig som aldrig uppdaterar.. Men såhär ligger det till..! Jag har ju börjat jobba nu heltid.. Och jag blir så trött på dagarna när jag kommer hem.. Måste vänja mig vid att gå upp tidigt flera dagar i rad ;) Sen har man ju så frikkin' mkt att göra när man väl kommer hem så det är inte klokt!
Det är skönt att jobba nu..! När man vet att man får en stadig inkomst.. Iallafall till Aug.. (Jag är ju bara sommarvikarie just nu.. Men har en heltidstjänst ;) )

Slutar 16.oo sen bär det förmodligen av till stugan.. Jobbar inte förrän söndag nu så behöver vila lite ;P Så det kommer bli ännu sämre uppdatering.. :( Förlåt :(

Snart kommer mamma och rasmus.. Nu är det 13 dagar till jag fyller 20 :) Mamma kommer om 11 dagar, eller är det 10? Har ingen aning faktiskt. Men tror att det är 10 dar ;P Då blir det en massa mys, bad, fiske och SOL får vi hoppas.. Vädret är ju ganska drygt just nu :(

Nee, nu ska jag gå till den sista sen ska jag äta spaghetti och köttfärssås som jag har med mig! Jag lagade faktiskt det igår.. Det ni! Till efterrätt har jag kladdkaka som bakades igår kväll! DET NI!!

9 Juni

Hej. Jag har köpt en ny mobil! :) sitter o bloggar med den nu ;) jag har aldrig varit såhär nöjd med en mobil som med denna! Inte såhär på direkten iaf! Jag har hittat en massa skoj i den såsom facebook! :) sitter hos morgan nu, o han har köpt en blu-ray. Får väl vara lite social till pojkarna nu. Puss på er :) 15 dagar till min 20 års dag :)

8 Juni

Grattis till Rocky på 20-års dagen!!!

16 dagar kvar till jag blir 20 =)

Idag börjar mitt arbetsschema! =) Jag börjar kl 3 sen rullar det på till mitten av aug :D

Vi var ju i stugan lörd-sön.. Vi fiskade igår och jag fick en gädda på 1,5 kg =) Mogge fick en abborre som vi tog hem.. Ska koka den till katten ;)

Willes sår är jätte fint nu och blir bättre för varje dag som går! Är lite stolt över mig själv ;P

Snart kommer mamma och Rasmus :) Då blir det massa fiske och skoj.. Dom kommer väl runt den 22:e kan jag tro ;) Ska bli mysigt :)

Jätte roligt att man jobbar hela midsommar-helgen..Men det blir bra pengar.. =D Jobbar Midsommarafton 7-14.30 sen delad tur (7-12 15.45-21.30) midsommardagen sen 7-16 söndagen.. Inget firande för min del :(

Nu ska jag snart gå över till Mogge med en lampa han glömt ;)

Pussas

6 Juni

Grattis Sverige på Födelsedagen x)
Förlåt så mkt för dålig uppdatering =P Men Biffen va ju här, sen jobbade jag igår och idag har vi varit på Stan och tittat på Nationaldagsfirande..

Sommarschemat börjar på Måndag! Med en kväll.. Najs :)

Nu ska vi snart åka till stugan! Mogge, Jag o Nicke.. Jag o Mogge ska ha kräftskiva ;P ÄNTLIGEN har jag hittat nån att käka kräftor med! =D Nicke tycker det är gott men kladdigt ;P Så jag o Mogge ska slabba som fanken ikväll ;P Vi ska ha med oss fiskegrejerna oxå! =)

Så det kommer nog bli ännu sämre uppdatering framöver.. Men hold on..! Det kommer bli bättre..!! Puss

Update - I startgroparna

Hej.. Nu är det inte långt kvar! För en halvtimme sen så hade dom 7 mil kvar! Så är beredd att åka när som! =D
Nu har Nicke o Mogge varit och handlat på Glasbanken o lite mat o sådär.. =) Och vi fick ju fint väder nu oxå! Har regnat lite till och från..

Nu ska jag lugna ner mig lite tror jag xD

3 Juni

Hellu..
Jag börjar bli bättre nu!! =D (från sjukdomen ;P)
Vårruset igår var jättekul! =D Johanna kom hit och vi körde dit.. Hon skulle ha sin väska i Nickes bil MEN, där i glömde hon picknick-beviset!! >_< Så kära Nicke fick vända och tråckla sig in på området igen =P
Jag och Johanna gick rundan på 1,11,11 xD Ganska stolt över mig själv trots att jag hostade X antal ggr/km xD

Nu är lägenheten städad, och allt är fixat.. Förutom mig själv.. Jag har bara klätt på mig.. =P Ska ta o kleta nå smink i huvet när jag skrivit klart =)
Pratade med Biffen för en timme sen och då var dom nästan i Gävle.. 21 mil ca härifrån! =D Så om nån timme är det beräknat att dom är hääär =D Ska bli så kul.. Vi ska börja med att ta en roadtrip genom stan (eftersom jag ska hämta henne på en camping, 2 km här utanför. Så vi drar väl upp på bergen, runt överallt.. Måste ju visa upp Sundsvall x) Sen ikväll ska vi dricka till det och grilla och så =D Ska bli jätte mysigt.. Morgan och Nicke är ju lediga så det blir skoj :) Och så får vi se om det säger klick mellan Biffen och Morgan.. Muahhaha =D

PussKram

Update

Nu är jag redo och klar för Vårruset =D Johanna är påväg hit.. Hon ska åka med oss så slipper hon ställa sin bil där,, Nicke ska köra oss =)
Jag ska bara packa på mig x antal paket snytpapper ;P Sen är jag klar.. :)

5 km off road - Here I come!!

2 Juni

1 år och 9 månader. =D 21 månader..=P Så länge har jag och älsk varit tillsammans :) Och vi har varit förlovade i 1 år idag =D Tänk va tiden går.. =P

Jag e sjuk :( Hostar, nyser o fräser.. jippie.. Och vårruset är ikväll.. Det är en bana på 5 km.. Jag ska bara gå den.. det är med jobbet.. Ska möta Johannibanni vid sjukhuset vid kvart i 7 :) Sen promenixar vi rundan, sen blir det picknick :)

Så ser min dag ut..

IMORGON KOMMER BIFFEN! =D Ska bli skoj.. Dom ska stänga av varmvattnet här imorron... =/ mellan o8.3o - 16.oo.. Sen ska dom in här en timme den 5 tror jag o installera nå bredband i huset.. :S

Fick post av city gross idag.. En kupong på ett paket Vienetta glass o ett paket kaffe gratis.. Bara för att jag fyller år snart xD


Update

Hej.. Dom sydde aldrig.. Det var inte lönt.. Det läkte av sig själv så fint..! Så jag ska bara fortsätta tvätta och smörja och ge tabletter.. =) Så nu är vovven i trans.. Haha, han hänger med huvudet..Orkar inte hålla uppe det. Var precis ut på en liten prommis.. Lite av båda kom det, men han fick kämpa ganska bra ;)

Nu åker vi till stugan.. Vi kommer tillbaka imorron igen, för då är det vårruset.. :( Typiskt.. Annars hade vi vari tborta till onsdag.. För då kommer Biffen =) Att det redan är dags! =P Sjukt fort har det gått..!

NU ska jag packa ner allting.. :) Bikini :D så man får lite färg ;) Men jag vill inte bli sjukare.. :( E råförkyld o hostar =P

Pussa

1 Juni

Today is the day...
Juni redan? Herregud... 23 Dagar till jag fyller 20 ;)
Idag ska jag med Wille till vet.. Ska vara där om en timme, så nu måste jag lägga på ett kol..
Lycka till, till honom..!

Jag har blivit dunder-förkyld..! =( Sen har min "underbara" hosta kommit oxå.. Den var inte saknad.. >_<

I lördags var vi och fiskade hela natten =D Jag fick en gädda, Nicke fick 3 st och Mogge fick bara en mussla xD Sen blev vi jagade av en bäver.. Jag jagade sedan bävern.. Rodde efter den ;P

Igår var vi och badade i stugan.. :D De var svinkallt till en början, men sen va de jätte skönt! =D Snacka om att umana ödet för min del som redan är sjuk =P

Ne hörrini.. Skriver sen om hur det gick hos vet.. Marie ska följa med till vet, sen ska vi till stan.. Jag ska vara smakråd till Marie som ska handla kläder till Nicke..

RSS 2.0