Fuck it..

12.44
Jobbat i veckan. Men de e fan inge för mig.. Jag blir bara nervös när dom svarar så stakar jag fram orden. =/ Men sen så vill jag ha egna pengar. Blir så jävla lessen på mig själv. så Misslyckad jag  är! En såhär stor stad borde de fan finnas ett jobb för mig med!!! :'(
Men jag skulle iallafall tänka på om jag ville börja jobba, men helt ärligt så vill jag inte med de jobbet, för jag klarar inte av det, de ger mig ingenting. Visst man blir negativ när man bara får en massa sura nej hela tiden. Fuck you all..
Nu ska ja fan sätta mig o läsa min tidning o skita i världen......

Working Monday

12.59
Första dagen idag på Momenta.. x) Idag fick jag sitta brevid och lyssna och föra anteckningar om själva försäljningen. Haha. Imorgon ska jag börja ringa själv och jag Fick Helsingborg att ringa till xD Haha. Ska få höra skånska igen. Wöönderful! najs bajs..
Nu ska ja ner i tvätten o se om ja kan börja tvätta.. Guttans. Har fan inga kläder x) Men men.. Ha de najs

Sunk-söndag..

18.37
Jag e så förbannad.. >_< Här bor en äckel-kärring i grannhuset.. OCH HON ÄR STÖRD.. Ni kan kalla mig va ni vill om detta but IDGAF!
Hon hatar mig och älskar Nicklas.. Alltid när hon ser mig så ja whatever. Men så svärmar hon kring Nicklas och det har vatt massa tjafs om det.. Så nu häromdagen va ja hos Marie och permanentade hennes hår. Så kom äckel-kuken och började snacka om att de ska bli husmöten ang hyreshöjningen o sånt. och jag hörde allting om vilken tid och dag osv. Så ringer hon på idag så öppnar jag. Så besviken hon blev.
Hon: Heej, e Nicke hemma?
Jag: Mmmm, Nicklas!

Sen frågar den dumme jäveln honom om hans mamma har berättat för honom om mötet.. MEN JAG DÅ? Är jag döv och förståndshandikappad som inte har berättat det för Nicklas? Det måste jag tydligen vara. Jag bor ju bara under samma tak och i samma lägenhet som honom, men nej, varför skull vi prata för det?!

Jag blir bara så förbannad!! de e så mkt som ja stör mig på, och jag har fan ente gjort nånting mot henne så att hon kan bete sig så? :S Är det bara så att hon är så jävla avundsjuk? Eller var fan är det felet ligger nånstans??!!

Käkade pizza idag med Matte o Nicklas : ) Mys. Sunk-söndag.. x) Men de e så synd om pågarna idag, för dom fick en astråkig nyhet imorse. :/ Deras kompis hade tatt livet av sig inatt, efter att han vatt med Matte o några till på krogen.. :/ Suck.

SISTA LEDIGA DAGEN IDAG >_< Orka jobba imorron. Aja. Hoppas de blir lite roligt iaf. O ja ska fan skriva på papper INNAN jag börjar jobba denna gången. ska fan inte bli som sist : / Hoppas de heller ente e nån innestående lön för då börjar jag ju gråta :/

Staurday..

21.49
Igår va lätt fett tråkigaste dagen :/  Kmr ente ens ihåg vad vi gjorde så tråkig den va..
Idag va vi ute i Birsta med Mats o Marie.. : ) De suta med att jag o älsk gick in i resebyrån o dregla.. Vi stal med oss 4 kataloger hem x) btw så hittade vi ett bra hotel i TUNISIEN.. :D Asmysigt, all inclusive, för 4900-nånting.. : ) Åker isf den 27 maj! AU REVOIR!!! :D

Melodifestivalen blir ju bara bättre o bättre! =D HEJA SKÅNE!!!! T'änk att Frida kommer från lilla skruttiga Skivarp som ente ens tar en kvart att gå genom, tänk att hon har blitt så stor..! O så GRYM låt hon hade idag!! :D asbra!! =D
Och Anna ringde mitt i låten och fråga om den va bra! OM den va! Heja FRIDA...

Tack för mig...

image12

Tunisia, here we come!


Thursday

14.35
Nu har jag precis bakat... : ) Kladdkakemuffins.. Och ska snart göra negerbullar : ) tänkte bjuda över svärföräldrarna på kaugor ikväll ;P Efter att vi gått runt sidsjön ;P
Igår... Crap. I can't take it anymore.
Och din kommentar; Du behöver inte bli sur..
Say what?! GFYS!

 

14.52
Klippte precis min lugg.. haha. fick in allt småhår i ögonen >_< aaaj.. ;P

image11

23.08
What  a day. x)
Vi gjorde mat och sen skulle vi va hurtiga och ut o gå igen. Vi körde upp på Norra berget idag för att gå. Det var rätt kul men när vi skulle vända igen och gå tillbaka så, kom ihåg att vi va på ett berg så när man ska gå tillbaka är det NERÅT, var det blank-is på vägen. Vi gick mitt ute i skogen och helt plötsligt trillar jag pga att de va så JÄVLA halt. Jag kasar på rumpan ca 30 m, o det gick snor-fort. Jag hade stupet på höger sida och trodde att ja skulle trilla ner, men sen blev det skit kul för jag kunde faktiskt styra x) sen tog det stopp och jag gjorde en vurpa.. hahahah.. det va så jävla kul. så låg jag där och skrattade som fan. Bejb sprang ner och han trillade han med för de va ju halt. men han trillade in i skogen och sen ner där jag va.. hahahahhaa.. så kul! men jag blev så jävla blöt! fy fan mina jeans..!
Sen när vi va vid bilen va de en liten nerförsbacke. och då trillade jag och slog mitt knä :/ då blev jag trött på livet och blev sur ...

Sen åkte vi hem och Marie o Mats kom över och fikade på mina bakverk : )

utsikt från Norra berget över Sundsvall och Södra Berget (Jag är den grymma fotografen!!)
image8


Wednesday

12.29
Mwuhaha. Fick en check idag från advokaten ;P 284:- Yay. Så snart ska jag köra till banken och hämta ut dom. Och sen ska jag till Hemköp för jag hade tydligen fått ett paket :S haha.. E säkert min almenacka :)
Mamma hade fått brev från advokaten igår. Nu ska vi bara betala 2000-nånting till så ska kronofogden in där och ta hans saker så jag får mina pengar! Bara det blir snart! Skönt att det har satts igång.. : ) Hoppas det blir snart! Då ska vi fan utomlands!! <3

Då börjar man jobba på måndag! Skoj. not.. ahah.. bara den 25 mars blir de förhoppningsvis skoj : )

Nästa söndag är det 6 månader för mig o bejb! <314.44
Hemma igen.. Har vatt i stada.. : )
Först va ja ute med Wille och en runda som brukar ta 10-15 min tog dubbelt så lång tid pga att jag fick SEPEont i höften och fick halta mig hemåt, sen kom Anna utanför precis när ja skulle in. Hon hade vatt på IKEA på anställningsintervju : ) Sen gick jag in och bytte skor, sen stack jag till stan.
Jag skulle ju in på banken och då passade jag på att skaffa internetbank och så. : ) Sån fräck kortläsare jag fick, jag fick ingen antik dosa utan en som man stoppar in kortet i : ) haha.. Ballt..

Sen hämtade jag mitt paket och det var faktiskt min almenacka. Men där var fel iden :/ Jag hade vatt för slarvig ed att skriva, satte Alla hjärtans dag på den 4:e >_< CLUTZ!!
Men den va fin ändå ; )
Sen handlade jag cigaretter och snus. : ) Bejby hade ente så mkt snus, så ja hoppas ente att han oxå har handlat en dosa ; P Men då får han två ;)20.30
Nu har vi kommit hem efter en timmes vandring runt Sidsjön. Ashärligt.. Wille och jag jagade ankor.. x) hahah
Sen for vi på Citygross o handlade gooodis : ) Och glass : ) O annat som bejb handlade..
Nu kom Thom o bejb o han meckar med Thoms data som muppar sig..
Snart är det Lost : ) Längtar!! <3

Tuesday

08.28
Hmm.. :S Bredbandskillarna var här nu.. Kluddiga jävlar.. Dom började att prata med mig om det där.. med mig !! :S Jag sa bara att jag ente fattar sånt och då blev han lite irriterad.. Så jag ringde Nicklas så fick han prata med honom.. Så nu ligger där en hög med kabel i hallen och en dosa som Nicklas själv ska mecka med :S

Wierd säger jag bara! :/16.35
Alone.. Iaf här inne ;P Bejb lagar middag för en gångs skull ;P Jag har lekit med Anna hela dagen : ) Vi hade asskoj x) Vi sminkade oss så jävla fult, sen satte upp håre ännu fulare xD Kommer snart in bilder på bdb x)
Sen mitt i allt ringde Nicklas o sa att han o hans arbetskamrat skulle komma o dricka kaffe. JÄVLIGT bra första intryck! >_< Men tur att jag hade nåt sånär normalt utseende just då x) Hade han kommit lite tidigare så hade jag dött x) Annas frilla dödade alla x) HAHA. Hon tuperade upp de RIKTIGT mkt.. asskoj..!

Hungry...

image6

image7

hahaha.. För fler bilder.. Kolla http://Stenis.bilddagboken.se


17.52
Nu är jag mätt! :) Bejb hade lagat schnitzel, pommes o creamy pepper sauce. :) Duuktig.. Så fick jag inte kolla när jag gick in o när jag fick titta så va där ett kuvert :D Så öppnade jag de så va där ett hjärta där i som han hade klippt ut o skrivit massa! :D aaaaaw!!!
Älskar dig så mkt Nicklas Kårvall! :D <3<3<3

Monday

13.49
Jaha. Då satt man här igen. Tänkte snart bada Wille för de va länge sen x) Han luktar ente gott ;P
Satt på en sida där man kunde mecka med sin egen bild och förändra sitt utséende. Då kom jag o tänka på att jag kan ju klippa mig?

Detta var vad jag kom fram till... Ska jag klippa det kort...
image4

Eller ska jag skaffa längre?
image5


Jag kanske hade passat i en kort frilla? Eller vad säger ni??? HJÄLP!!19.42
Mätt som ett as.. Usch. Käkade för en stund sen. Jag surprisade Nicke med kött, potatis o bea.. :D Han blev måttligt glad : ) Kul att höra ; )
Usch. Tänker hela tiden på om jag vill klippa mig.. : S Om mitt hår hade klarat en sån frilla.. =P
Snart är det Outsiders, men jag vet ente va de handlar om, och efter de så är det American Idol =D Yay <3

Söndag...

11.40
Morrn' morrn'.
Rise and shine everybody...
Gårdagens sista händelser;

 • Melodifestivalen
  Matte kom och såg det med oss. Denna omgången var ju faktiskt ganska bra.. Mkt bättre än förra gången iaf. Jag hade rätt på alla som gick vidare till andra omgången. Men e de så konstigt, ofta man skickar "Razborka" vidare som svenskt bidrag. Hon va ju sjukt dålig. O sen Jimmy Jansson wannaben? wtf?! Och Jan Johansen wannaben.. WTF?!!
  Heja Sanna Nielsen. Men jag ville hellre att Kebabpizza Slivovitza skulle gå vidare än den jävla "Just a minute" Påminde ju bara om Mika.. >_<
 • Ut och cruisa
  Efter melodifestivalen skulle Matte ut o cruisa. Thom ringde när Matte kört, dom skulle oxå in. Så vi stack oxå in. ;P Stod på fraktarn o snackade till halv 12. Hade så jävla ont i huvet
 • Hem och duscha
  Alla stack så vi stack hem och duschade länge. Det  var skönt mot min huvudvärk : /

Nu är bejb ute med Wille.. ; P Jag ska gå och göra vid mig. Somnade med blött hår = INGEN BRA FRILLA!
Bejb ska hjälpa sin fassa nu i garaget, så ja får ta hand om mig själv : /


Ännu en lördag...

11.34
Vi har ingen frukost.. Hungrar sönder. Men barnen i Afrika har de nog värre så ja är tyst nu.
Mats o Nicklas är i garaget och tömmer ut allt skit. Jag orkar inte, för då blir jag bara sur om ja ente fått frukost : /
Vi skulle kanske åkt i väg denna helgen.. Till Hudiksvall, till Dollarstore och en till.. Men ja har inga pengar så det sket sig : / men men..

Efter regn kommer solsken...12.45
Nu har jag ätit : ) Vi hade ju ägg kom jag på, så jag kokade ägg och gjorde ägg-macka ^^
Har tittat lite på tv, men de va ju meningslöst eftersom där inte va nå skoj..
Funderar på att gå ner till garaget för att se hur de går, men då kan det hända att jag sätts i arbete : / haha
Aja, ja går nog ner där ändå..

Jag tar risken..13.40
Det blev inget garage x) Jag fastnade vid datorn.. xP Jag skapade mitt eget släktträd xD Men sidan vart rätt fattig så jag fick göra om o lägga till o ta bort hela tiden.. Rätt störigt.. Så jag la ner projektet och nu ska ja nog gå ut.. Nicklas kom upp innan när ja egentligen skulle ha gått ut, då sa han att dom skulle köra o tömma släpet.. Happ.. Men dom kanske e tillbaka nu.. Jag går ut o kollar..

Bättre sent än aldrig...15.52
Nu har jag vatt i garaget.. x) Jag fick bära en massa och vara sopsäckshållare xP
Så nu luktar jag bara äckligt om fingrarna x) haha..
Hmm.. Undrar va man ska äta idag.. (Snackar bara om mat idag x)
NU ska jag iaf gå och tvätta händerna.

Punkt slut19.56
Jahapp.. Då satt man här igen. Snart ska jag o älsk se Melodifestivalen. Vi får ju se om de suger lika hårt som sist x)
Marie o Mats storhandlade till oss idag. x) som vanligt sa vi 10 saker kanske, och även denna gång blev de 4 påsar x) Men man tackar så mkt!! :D
Snor kallt ute..! Fy fan, fingrarna dör ju ffs!
Nu ska ja minsjäl gå o burra upp mig i soffan med mina choklad som ja fick av svärföräldrarna =D

Vad ska man göra?

22.58
Så har denna dagen gått och nu är det helg. Rätt skönt. Vi slappade med pizza innan, mumma. Sen drog bejb iväg mig o jag fick glass x) sen har vi cruisat rundor. Satt på fraktarn ett tag med Matte, sen när vi precis kommit hem skriver Anna, som kört Thom till krogen, Jag är på fraktarn nu. Vad gör ni?
Crap. haha. Så jag ringde henne och hon kom hit. Hon gick för en stund sen och nu ska vi se på Titta vem som snackar nu.. Asbra x)

Tack och Godnatt14.46
Crap. Innan när ja satt här hördes en duns från balkongen. Då slog det mig; Fan, katten stack.
Jag o Wille kollade på varandra och reste oss samtidigt. Men sen slog det mig återigen; Det kan ju såklart inte vara han.
Men det välbekanta ljudet av en katt som hoppar ner från balkongen satt kvar. Så jag gick ut på balkongen och mkt riktigt hade det varit en katt.. Han gick nedanför precis som om inget hade hänt. Kattajävel... tänkte jag.

Man har bara inte vant sig...13.04
Nu tvättar man och står i. Har renbäddat o städat lite. Har oxå sökt lite jobb idag, ett lagerarbete som var extra och på Hemglass. Haha. soft jobb ändå. Köra runt o tuta o sälja glass till lättlurade ungar som tjatar på sina föräldrar x)
Jag försöker att inte tänka så mkt på honom. Men det är så tomt. Men jag har iaf bestämt mig. Jag har OXÅ rätt att bli lessen, att sakna honom osv. Varför skulle jag inte? : /

Nu ska jag ut i solen och sätta mig : )
10.24

Grät mig till sömns inatt. Ingen katt kom och hoppade upp och la sig på min mage. Det var så tomt!
Men har jag rätt att bli lessen över honom? Det känns som om jag "stjäl showen". Att inte jag får vara lessen. Men jag saknar honom oxå. De var ju mig han kom till på morgonen, de va ju mig han sov hos. Det var ju jag som matade honom. Får inte jag lov att vara ledsen då? Eller ska jag bara vara den som tröstar?

Alla hjärtans dag...

Och vilken dag det varit... Blandad av glädje och sorg...
Det startade med att telefonen ringde klockan 9. Trött som jag var svarade jag och då var det från Momenta, där jag sökt jobb.
Han sade att jag skulle ringa Svetlana som då var rekryterare. 30 minuter efter ringde jag då den här Svetlana och hon sa att jag var välkommen den 25 för introduktion osv. Det tackar vi för. Så nu har jag fått jobb..

Sen vart posten försenad. Då var man deprimerad för det.. :/

Bejb kom hem kl 10, vi åt frukost/lunch och sedan bytte vi presenter : )
Jag fick en efterlängtad hårfön av honom och han fick sin specialbeställda case, vilket tydligen uppskattades ; )

Klockan 14.30 åkte Nicklas och Mats iväg med Neo för han skulle avlivas.
Hela gårdagen och natten kräktes han jätte mycket och han bajsade på golvet vilket han aldrig gjort innan. Han var jätte dålig, andades knappt och kunde knappt röra sig. Så Nicklas ringde vet, igår och vi fick en tid idag (!) kl 3.

Men nu mår älskade Neo mkt bättre och han har inte ont mer...

Eftermiddagen gräts det ganska mkt och vi var allmänt trötta på livet. Sedan åkte vi och handlade, käkade middag och nu sitter vi vid varsen data och nördar oss..

Suck säger jag bara...
image2 
Vila i frid kompis...


This is me.. : )

This is me.. : )

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0