31 Januari

Jobbet
Då var årets första månad slut och imorgon börjar årets andra månad!
Det går fort nu... Igår tömdes den gamla lägenheten ut ordentligt och jag städade av det sista! Ikv ska hyresvärden göra en besiktning hoppas jag så vi slipper den lägenheten nu o bara kan koncentrera oss på den nya! Vad ska vi annars göra idag då? Jo, Nicke e iväg o köper gipsskivor till hallen =) Så vi kanske kan börja tapetsera så smått?? =) Iaf på andra väggen eftersom fondväggen skulle komma från Frankrike och skulle därför ta 1-2 veckor :P

Snart slutar man.. Ska bara köra en sväng på utesträckan o värma mat =)

Börjat sova konstigt :/ Hoppas att det inte håller i sig! >_<

PoK

29 Januari

Gamla lägenheten
Nu sitter jag i gamla lägenheten.. Så detta blir mitt sista inlägg x) Härifrån iaf ;P
Vi har städat ut den nu.. Bara lite småplock kvar.. Jag har slitit med toaletten heela dan >_< Fy fan va äcklig den var xD Gu va man har slarvat men det blir det ändring på nu.. =) 

Ikv blir det pizza till mat.. Ska käka från ett nytt ställe.. Det är nytt för mig iaf men inte för dom andra. Det är en amerikansk pizzeria, med tjocka bottnar och mycket fyllning! Ska bli intressant! Skulle ta en timme att få hem x) och dom va dyr! =P 100:- pizzan ;P

Nu har vi sovit i nya lägenheten i 2 nätter.. Första natten sov jag så gott och var så utvilad på morgonen att jag vaknade före väckarklockan! 
Imorse hade jag sovmorgon eftersom jag varit ledig idag! =)

När Marie o jag städat en stund här (ca 2 h) så åkte vi in till stan och fikade.. Vi plockade upp Nickes moster Ingalill påvägen.. Fikade på ett jättemysigt 50-tals café!

Men nu ska ja gå o vara viktig igen.. =) Ha det bra alla.. Vi får internet den 6 =) Så då kommer alla bilder in =)

Kisses

27 januari - Update

Hej läsare =)
Nu blir jag utan internet ett tag.. Vi håller på att flytta just nu, o Nicke o Mats drog iväg med ett lass nu så innan jag delar på min byrå tänkte jag skriva några rader! =P
Detta blir nog mitt´sista inlägg från denna lägenhet! Lite sorgligt faktiskt! Såå, det blir första natten i nya inatt då :P Btw folks, Nu får ni ringa på min mobil tom söndag då vi är utan hemtelefon till dess!
Nu kom Marie tillbaka efter att ha varit o hämtat en pensel som vi skulle haft till väggen, Men Nicke o dom stack nu så dom får ta den nästa veva!

Nu ska jag tacka för mig och gå o dela på min byrå!

Jag lär ju uppdatera från jobbet imorron ;P

Kisses

27 Januari

Jobbet + Löning + Aj !
Jobbar för fullt... Löning idag.. Naaajs.. Så när man kommer hem blir det till att betala räkningarna =P Inte lika kul..
Idag har jag absolut INGEN träningsvärk faktiskt..! Men däremot har jag ont i rumpbenen. Eller hur ja nu ska förklara det. =P Dom ben i rumpan som man sitter på .. Har skit ont i dom! Men inte i musklerna :)

Ikv blir de Aerobics..! Efter det blir det mega flytt.. Känner mig stressad! Golvet i hallen är nu klart! Naajs.. Nicke o hans pappa ville riva köket ikv men då slog ja näven i bordet o sa Stopp! Vi har mindre än en vecka på oss att flytta ut o dom vill riva köket?! Knappast! Så det blir flytt idag. Kanske man sover i nya lght ikväll då?

Igår åkte jag dit o packade in handdukar och sängkläder i linneskåpet =) Lägger in bilder när jag slutat :)

Nu ska jag sätta mig en stund innan man ska gå till tvättstugan =)

26 Januari - Update

Puh!
Precis kommit hem från mitt första Spinning-pass.  Det var ganska jobbigt men jag är VÄLDIGT stolt över mig själv.. Först för att jag inte var lat att skita i att gå dit. Sedan att jag höll ut hela passet (som faktiskt var en timme, jag hade kollat fel) Plus att jag kan faktiskt säga att jag var nog en av de bästa som var nybörjare idag!
Men jag tänker absolut gå dit nästa måndag igen! =) Som en frisk fläkt på en ny vecka :D

Imorgon bär det av dit igen för att köra lite Aerobics! =) Det ska bli spännande! Däremot var det Aerobics-passet som bara är en halvtimme.. Men det räcker nog gott o väl för mig imorgon tror jag x)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen.. Sen vet jag inte va ja ska göra.. Jävla Nicke kunde inte vänta på mig så han får minsjäl o da ingen hjälp i lght idag!

Punkt slut

26 Januari

God Morgon!
Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon! =)
Ikv gäller det folks! 16.00 ska jag köra till gymmet för lite spinning.. Är faktiskt nervös måste jag säga! Mest för den biten att gå dit själv första gången.. Men det är ju nybörjar-spinning så det är ju säkert fler än jag som är nya..? Sedan är det bara en halvtimme. Så jag får stå ut ;P

Igår kväll lades hela hallgolvet..! Så ikväll ska dom foga, sen är det klaaaart :) Dom kanske tom ska börja tapetsera lite i hallen!! =) Börjar känna lite stress för inflytten! Vi ska va ute ur denna lägenheten vad jag förstår i helgen.. Och vi har massa att flytta.. Fast det känns kanske bara som massa eftersom det är stora saker? Vi får se...

Snart ska jag klä på mig, sen ska jag till Lidl, biblan o lämna tillbaka min bok, och åka o handla nånstans.. en ska jag vila upp nerverna innan spinningen :)

Alltså...! Det har snöat oavbrutet sedan i Lördags! SKÄMS!!! Alla som bor i hus här utanför står o skottar heeela tiden.. Drygt för dom.. =P Neee, sluta snöa nu tack.. Vil ha lite vääääärme! Ska kanske sola innan spinningen... Eller efter??

Skriver mer ikv om hur det gick!

Kisses

25 Januari - Update

Jobb + Shopping
Efter jobbet åkte jag hem o duschade.. Sen åke jag o Marie till Birsta o shoppa loss.. äh loss vet jag inte men de blev lite grann :P
Köpte

  • Gardiner till köket
  • 3 krukor (fick av Marie) plus 3 blommor
  • Gardinknoppar till vardagsrummet
  • Tvättställ
  • Lite småplock på Ö&B

Blev lite grann =)
Åkte inom nya lägenheten där Mats o Nicke lägger hallgolv :) Tjusigt blir det..
Ska snart dit igen när fixen torkat så man kan gå där..=)

Jahadå folk, då är det måndag imorgon..! Vad innebär det då?? Jooo, först ska jag o Marie putsa alla fönster här i gamla lght. Sen ska jag köra till Lidl o köpa en klösgrej till katten.. Skit cool för endast 149:-! Sen ska jag... *Trumvirvel*
Gå på mitt första spinningpass!! :D Lite nervöst är det.. Men det kommer säkert gå bra! Hoppas skorna är sköna nu då! De får dom vara för de priset! x)

Nu ska jag lägga ner mig en stund till Nicke ringer :P

  Mkt snö har det kommit under natten >_<

  Början till hallgolv!


25 Januari

Jobbet (igen)
Här sitter man igen x) Idag fick jag t.o.m Börja med en lucka :P Så jag har precis städat toaletterna, vilket jag annars skulle göra innan jag gick hem, så kan jag ju sluta liiiite tidigare =)
Sen läste jag lite i  Naddies Mommy-blogg =) http.//Naddiegoespublic.blogg.se

Igår blev det sent! Vi paclade ner allt vi kunde igår från vardagsrummet (i gamla lght) När jag kom hem från jobbet så hade Nicke tagit ner alla sina högtalare o ställt dom fint i ett hörn <3 Duktig =)
Iaf så blev vardagsrummet färdig tapetserat förutom den väggen som är fond eftersomd en tapeten var beställningsvara och kommer på tisdag eller onsdag =) Ni vill ju inte veta vad vi betalade per rulle för fondtapeten!! >_< Men jag berättar det ändå :P 1195!! Tur att vi bara ska ha 2 rullar xD
Idag är det snöstorm =P Så det blir att lägga hallgolvet och hoppas på att stormen lägger sig till ikv/imorgon.

När jag slutar idag (12) så ska jag o svärmor ut o koll apå Gardiner =)

Nu har jag o göra däremot!

Kisses

24 Januari

Jobbet
Liten lucka som vanligt.. =P
Ringde precis Nicke o han va minsann o da vaken! =P Så han skulle in i duschen nu eftersom ja slutar snart.. Så att vi kan sätta igång! :D Nu har jag bara en sak kvar att göra sen bär det av hemåt.. Men vi ska nog käka innan vi sätter igång hoppas jag, magen gör sig hörd! >_<

Nu ska ja sätta mig o prata med mina arbetskamrater lite =)

23 Januari

Busy day =)
Idag jobbade man 7-16.. Efter det så åkte jag till Birsta där jag mötte upp Nicke, mötte även Russin ;P
Jag gick in på Clas Ohlson för att kolla på ett par lampor men dom va ju naturligtvis slut.. Hade ju varit sååå fint i köket! : / Aja, Sen åkte vi till Stadium för att kolla träningskläder till mig (Ja, ni hörde rätt ;P) Hittade brallor, flaska (rosa) och ett par sommarskor.. Lika dana som jag redan haft en gång, men dom va ju så sköna ;P Plus att de va halva reapriset ;P Som hittat! Så det blev ju en slant där.. Men så har jag inga skor och hittade inga på Stadium så det bar iväg till TeamSportia där jag hittade assnygga skor.. Men dom kostade ju därefter oxå=) 799:- Minsann så nu får jag banne mig träna ! Dessutom så sponsrade Nicke <3 med en liten slant eftersom han e så stolt över mig just nu =D Haha..

Så jag har spenderat pengar idag ;P Sen åkte vi till Fresks o skulle köpa takfärg och roller.. Vi kollade även om Eco hade den tapeten vi ville ha.. Och det hade dom.. :D så vi får se hur det blir.. Den va ganska dyr! nästan 3000 för en 3 m fondvägg :S Sen åkte vi hem o käka pannkakor <3
Efter de åkte vi till nya lägenheten och lade färdigt golvet :) Plus flyttade dit soffan och GUD så snyggt det blev!!!!

Imorron ska jag jobba till12.. sen ska vi fortsätta flytta.. Vi ska väl in en snabbis till Fresks o kolla tapeterna igen o bestämma oss så vi kan sätta igång!

Golvläggning  Nya golvet :)
  Nya vardagsrummet :D Märk väl att vi inte tapetserat än!
 Mina nya dyrendaler skor :D
  Jag i nya brallorna o skorna :D


22 Januari - Kvällsupdate

Huvudvärk
Jajjemen.. Kommit hem från en heldag i nya lägenheten. :P Varit där sen halv 2 kanske med avbrott för middag hos M&M. Jag & Wille åkte dit efter jag slutat, kl 12. Skruvade ihop två stommar till 80 cm lådorna :)
Sen kom Nicke vid halv 3, så började vi (Jag) slita bort alla listerna. Ó Nicke målade kanterna i taket. Sen åkte vi o käka.. Efter det har vi bara lagt golv.. 20 kvm på 3 timmar.. Klå det!
Sovrummet tog längre tid och det e mindre.. :P
MEN, vi hade köpt exakt så det skulle räcka till 20 kvm, men tror ni inte att det fattas 6 cm!!! Så Nicke måste åka o köpa ett paket till imon >_<

Nää, nu måste jag gå o lägga mig för jag har riktigt ont i huvudet! >_<

Jobba imorron oxå :) Hej ledig en dag på hela veckan!


22 Januari

Jobbet...
Nu sitter man på jobbet, en liten lucka just nu :)
Igår va vi i lägenheten.. Alla Allans saker e borta just nu =) Så alla våra kartonger, blommor o dylikt är där nu. Men alla större saker är kvar, såsom soffan, sängen o de är kvar i gamla. Ikväll ska vi lägga golv i vardagsrummet så att vi kan flytta dit soffan :)
Dessutom igår så köpte vi hallgolvet. : ) Det blir likadana plattor som vi har nu, fast avlånga :) Naaajs :)
DESSUTOM så försökte Bauhaus lura oss på 546 :- igår! Fy, fy! Det stod att ett paket plattor skulle kosta 240-nånting.. Men tanten i kassan slog in 280-nånting.. Så gick jag o kolla och proffset (Jag) hade rätt! Men så hade hon redan slagit ut kvittot, men så sa jag till henne att det kostade 240:- Hon: Nej! De e kvm priset! Nej, sa jag, det är 229:- 240:- per paket! Så blev hon assutr o sa, Ja, då får du gå till informationen.. Ja, 500 kr är faktiskt för mkt för att skita i.. Så vi traskade dit och Jajjemen så hade jag rätt o vi fick 546 kr tillbaka :D Sådeså!!

Vi var ju dessutom till Jysk igår och köpte ett bord på 2 m.. Och vi änkte ja, men de får ju plats.. Nicke betalade och vi åkte hem.. Men sen måttade jag en extra gång i nya lägenheten och ACK så fel vi hade!! Det hade definitivt INTE gått att ha bordet där.. :/ Så det är bara att lämna tillbaka, tur är att vi inte fått hem det än.. Utan det skulle komma på måndag, men betalt är det ju, så Nicke skulle åka dit idag och skämmas.. Han hade måttat fel och glömt att räkna med diskmaskinen.. så nu får vi leta ett nytt och mindre bord : / Jag som gärna ville ha det.. Det hade gått så fint in i färgerna vi ska ha!! >_<

Såå, ikv blir det golvläggning med proffsen (moi)

21 Januari

Lediga Onsdag
Idag är jag ledig =) Konstigt väder.. :S Igår var de snöstorm.. Det såg ut som om det snöade på tvären så mkt de blåste.. Så det blev inte mkt flytt för vädrets skull, allt hade blåst av eller förstörts av snön.. Så vi gjorde klart hallen.. Så vi kan börja tapetsera nu =D Fast idag är det töväder av nån konstig anledning, så det blir flytt idag =D Så snart ska jag packa ner min stationära dator så vi kan borra ner skivan =)
Vi måste dessutom åka o köpa golv till hallen, plus fondväggstapet .. Vi köpte tapet till Köket och hallen igår :D Naajs.. Köket kommer gå i vitt, svart och grått.. Najs as hell =)

Adressändringen har gått igen iaf, för vi fick post dit igår iaf så det funkar ju =) 

Nu tänkte jag lägga in lite bilder innan jag packar ner den stationära =)

Kisses

20 Januari

God dag
Precis kommit hem från jobbet.. Har lunch i micron.. Ost-broccoli soppa.. Mums =)

Jag måste erkänna en sak.. Jag sa ju att jag skulle börja träna igår.. Det blev ju inte så... Vi skulle ju börja flytta igår..Jag har jätte dåligt samvete för mig själv, MEN sen har jag ju bara haft flytten i huvudet, så jag har inte ens köpt några träningskläder..! MEN... Nästa måndag ska jag vara först av alla vid spinningen och det lovar jag er.. Jag SKA börja.. Nu får de va nog på de ljuva livet...

Ny lägenhet = Nytt liv!

19 Januari

Jobbet...
Nu sitter jag på jobbet =)
Har lunch rast.. Nicke kommer snart hit o lämnar BMW-nyckeln.. Pärlan har varit på hälsokontroll imorse.. Gick inte igenom :/ Men de visste vi.. Eller ja, hon gick igenom men ombesiktning inom en månad. Det var ju spindelleden som måste bytas. O nu ska vi byta hela skiten ist =P Plus så va de höger bak på handbromsen som inte tog, så de måste ha varit det som skramlade o small en dag för länge sen =P Så de måste fixas nu då :)

Ikväll ska vi börja flytta de stora sakerna :D Ska bli skoj =D

Nu ska ja ut o vänta på Nicke =)

Kisses

18 Januari - Update

Hej igen..
Nu har vi preci skommit hem från nya lägenheten ;)
Vi köpte ju nya lampor på Ikea, "Knubbig" heter dom.. Satte upp dom i fönstrena mot vägen.. En rosa till vårt sovrum och en svart till gästrummet/kontoret :)
Sen har jag även skruvat färdigt lådsektionen.. =) Gud va fin den blev.. Och asskönt att den stänger sig tyst.. Så man slipper höra smällar om man råkar ta i för hårt =)
Sedan började jag med ett väggskåp bara för att se hur det blev, jag gjorde bara själva skåpet för jag orkade inte leta upp luckan bland 60 lådor xD Så det får va till imorron kanske ;P
Sen, eller rättare sagt de första vi gjorde över huvudtaget var att slita ner väv-tapeten.. Så nu är den nere och rummet blev MYCKET större!
Nu ska jag krypa ner i sängen hos min sambo som ligger o klagar på att jag sitter här.. God natt på er!

  Vårt sovrum med nya lampan =)

 Nya lampan.. Ser röd ut, men den e rosa =P

 Gästrumslampan =)

  Nicke river väv

18 Januari

Vi är på gång!
Nu jävlar närmar det sig! Vi var och köpte köket i fredags. 32010 kr ;P 60 + kartonger.. helvete säger jag bara! :P Nicke hade tagit hem en lätt lastbil med öppet flak från jobbet.. Hela flaket var fyllt med lådor.. Gissa vem som åker på att skruva ihop allt de där.. :/ Jag har redan börjat btw.. Skruvade ihop den minsta lådsektionen igår.. men hade glömt "silencern" hemma, så jag får fixa det idag ;P
Nicke e iväg just nu och håller på att hjälpa farfar att flytta ut! :D Vi ska flytta dit alla våra lådor som är färdiga, ikväll.

Jag håller på att tvätta sista smutstvätten nu.. Så vi slipper ha nåt liggande i nya.. :P Kommer bli tragiskt.. Jag kommer inte ha internet på ett tag :/ BULL.. Så ska lägga in en massa bilder idag och ikväll.. Sen får ni vänta med att följa projektet till jag kommer igång igen :(

Igår så rensade vi även ut i källaren och på vinden.. FY FAN säger jag! Det var nästan att bara kasta alting.. Och helvete med saker där var! Trodde aldrig att de skulle ta slut..! Från vinden slängdes 8 SÄCKAR, o lite kartonger.. Usch!

  Nicklas och hans mamma står i hallen och river tapet.. Såhär ser de ut just nu.. :P Nicke håller på att spackla väggarna, sen ska dom bara slipas, sen tapetseras :D

  Min katt e knäpp x)

  Lastbilen med hela vårt kök i xD

  Skräpet från vinden..!

SKRIV PÅ!

Hjälp en ensam skåning i Norrland..! Skriv under så att jag kan lyssna på DIN GATA heeeela tiden!! Kom igen, Glr mig stolt!! :D

http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=2775

16 Januari

Fredag...
Mums, sitter just nu o äter lite marrängswiss.. :) Och lägger in massa bilder i bdb, så bara gå o kika! http://Stenis.bilddagboken.se =)
Jag slutade 12 idag, asnajs :) 
Så väntar på att Nicke kommer hem sen ska vi åka till Ikea o handla köket.. :D De va en sak till.. Jo, åka o köpa tapet till hallen :D Wihoo..

  LÄS DEN!!!!

Btw, så räddade jag nog hela Bergsåker från att brinna upp idag! Plus att de 20 minus :/

15 Januari

Torsdag
Sitter på jobbet.. Matrast.. Maten i micron :)
Hade fått en kommentar av Jimpan :D Stackarn sitter på båten o inget att göra :P Saknar dig mannen.. Längtar till sommaren då du FÖRHOPPNINGSVIS kommer o jobbar med mig =D Så vi kan gå på skattjakt på fler ställen xD hahaha

Idag har jag bara slappat.. Började kl 3 och jag gick i mjukiskläder till halv 3 xD haha.. Plattade till håret o bytte om o stack o jobbade..
Snackade med mamma i 50 min typ ;P

Nu e maten klar o kallar på mig..

Kisses

14 Januari - Update igen :P

Hektisk dag
Nu har vi precis kommit hem från lägenheten :) Precis efter att jag skrev förra inlägget kom Nicke hem :D En timme för tidigt :) Så vi buffa ner oss i sängen o kollade lite på House.. Vi har börjat sett den serien nu i brist på annat. Köpe season 1 igår..
Jag har fortf inte duschat som jag sa att jag skulle, o tur va väl de.. För fy fan va svettigt de va ikväll.. Slet ner tapeter på 2 väggar.. 5-6 LAGER.. Fy fan.. De bara ramlade loss, men vissa bitar fick man verkligen slita ner.. Fy fan va äckliga tapeter där har suttit.. :P Nån jävla orange tapet med massa fula blommor.. xD
Men jag funderar på att gå o duscha nu :) Joina Nicke ;)

Kisses

14 Januari - Update

Hej y'all :)
Idag har jag varit aktiv :P Jobbet ringde så nu ska jag jobba torsdag, freda lördag.. :) Sen rigde dom igen o undra om jag kunde jobba ikv.. Men jag har jobbat sen söndags så en ledig dag vill jag ha denna veckan iaf :P

Jag åkte in till stan.. Först stannade jag på Helex o hämtade ut mitt träningskort + ett schema.. Så nu ska jag börja gå på Spinning på måndagar och Aerpbics kondition på tisdagar.. Till en början =) Sen kanske nån dag i gymmet =)
Efter Helex åkte jag till biblioteket för att låna "Emma, Mias dotter" Den 4 boken efter "Gömda" Skiter i att de va en "bluff" för böckerna e så jävla bra! Men den va slut o hur lång väntetid som helst.. Så jag tog en annan bok som jag velat låna.. Kim Kärnfalks "Mamma, Mormor och Jag" Hoppas att den e bra, men den verkar bra iaf.. Tror att det boktipset kom från min mormor :P
Efter Biblan åkte jag o pussade lite på älskling x) Sen efter de så åkte jag till Lidl o kolla om där va nå skoj, köpte en tvättlina. Liksom en gömd, man drar ut den när man ska använda den, sen drar man in den igen så ser den bara ut som en vanlig handdukshängare :P Tyckte de va smart till vår nya lght :) Efter Lidl åkte jag till Sporthallsbadet o hämtade ut mitt kort där :P MEN, då skulle dom ta ett kort på mig.. HAHA, Ni ska se som jag ser ut idag. Mössa o hela kittet. Men men, smilade upp mig o så var de klart.. Så nu får jag bli hauntad av de kortet ;P Efter de så åkte jag o solade.. Så skööönt.. Tog som fan märkte jag :)

Såhär har min dag sett ut hittills.. Ikv ska vi till lght igen o riva tapet i hallen.. Nu ska jag gå o duscha, sen sätta mig med min bok =)

   
Skratta INTE åt mitt årskort xD Såg en ekorre på jobbet igår btw :P

Kisses

14 Januari

Onsdag...
Konstigt väder ute! Det snöar o regnar o de e skit halt.. :/ Jag vill inte ha mer snö.. >_< Vill ha VÅÅÅR :)

Om 3 veckor glasar vår balkong in :) Det skulle bara ta 2 dagar :S =P
Dessutom! Så får Allan tillgång till sin lägenhet på SÖNDAG!! :D Så vi flyttar in på söndag/måndag :) Tur att jag adressändrade from 19 :)
Idag ska jag åka och hämta ut mitt gymkort :D Plus mitt årskort på badet :D

NU ska jag faktiskt lägga mig i sängen igen.. För jag ska se lite tv. :)

Kisses


13 Januari

God morgon..
Jag sitter på jobbet :) Har lite lugnt nu en 45 min innan man ska gå o städa :P

Nu är iaf sovrummet officiellt färdigt! Har inte sett det ordentliga slutresultatet som knopparna på garderoben, listerna och det flyttade telefonjacket. Nästa projekt blir så mkt som Hallen. Vi ska nog dit idag och börja riva tapet o kanske måla lite? Sen ska vi ju köpa köket i helgen.. Dessutom kanske Allan (Nickes farfar) får tillgång till sin nya lya i helgen, vilket betyder att vi får tillgång till vår :D Kommer kännas konstigt att sova i ett så fint sovrum o sen när man går ut ser de ut som hell's appartment xD (Helvetets lägenhet)
Kommer bli kul att se va djuren gör :P Om dom fattar att dom ska bo där eller vad =P Kommer bli så skönt med dörrar till rummen! Vi har ju inga dörrar i vår lägenhet eftersom Nicke tog bort dom när han flyttade in. Ska bli skönt att stänga in sig i sovrummet o slippa kattens jävla springande x)

Nä, Nu vete fan va ja ska göra..

Mormor, min mailadress är [email protected]  =)

Take care <3

12 Januari

God morgon i det fina vädret! :)

Nu är det tö ute och snön droppar bort.. Tycker faktiskt att det är skönt.. :) 

Igår blev vi så gott som klara med sovrummet :D Bara lite fin puts idag som dom ska göra, sätta fast listerna, dra en telefonkabel, och sätta fast knopparna på garderoberna :) 
Lovade ju er bilder från renoveringen, och varsågoda :)

      
    
     

Så va tycker ni nu då? Klicka på bilderna, så blir dom större :D

Jag blev iaf helnöjd :) Imorgon ska vi säkert börja att slita i hallen :) Naaajs.. Vi ska köpa köket till helgen, Nu fick jag ett erbjudande från Ikea Family.. Jag får ett köks-set 7 delar (värt 499:- ) gratis när man köper kök för minst 10.000.. Tack för de :)

Igår beställde jag ett träningskort på jobbet.. Det stod att även vikarier fick ansöka :) TACK :D 

11 Januari

God dag! :)
Vatt ett tag sen nu! Sry, men har varit upptagen med renoveringen! Vi blir klara med vårt blivande sovrum IDAG! :D
Igår lade JAG och Mats golven.. Fy fan va grym jag var.. Lite dolda talanger som ploppar fram xD  Men FY FAN va snyggt de blivit!! Alla bilder ligger fortf i kameran, men lovar att jag lägger upp bilderna imorron.. Jag jobbar just nu.. Och jag har INGET förrän 11.. Har suttit här ett tag nu :P Men jag slutar 12, och Nicke o dom är säkert i lght nu och fortsätter med tapeterna.. Satan va snyggt de kommer bli :P Kan ju säga som så att de kommer bli MÖRKT! :) Men de ska de va när man ska sova ;P

Efter vi är klara med sovrummet kan vi inte göra så mkt mer innan vi flyttar in :P Men vi har ju fortf Vinden och Källaren kvar att gå igenom.. >_< Jag gruvar mig som FAN för Vinden! :/ Där e så jävla mkt saker.. :/

Men men, nu vete fan va ja ska göra :P Ha de gott alla :D O glöm inte kika in imorgon o kolla renoveringen :D

Kisses

8 Januari

Hej!
Massa shopping igår.. Bilder kommer snart på bilddagboken :)
Jag hade en trevlig kväll med Russin igår.. Det var allt förlnge sen!! :/

Ska åka o möta Russin nu, sen ska vi käka sallad på Gonzalos! : ) GOODIE..

Nicke e oxå på väg hem :) Sen ikväll ska vi se sista säsongen av OZ! För den kom idag med posten!! Wihoo :D

7 Januari

Hejsan!
Nu har Jag precis adressändrat :) From 19 januari står vi på den nya adressen.. :P
Btw så har tapeterna kommit till sovrummet!! Ska åka alldeles snart och hämta dom :) Wihoo..

Nu är Nicke påväg till Åre.. :/ Hoppas att han kommer hem imorron så att vi kan börja tapetsera i nya lght :)

Just nu sitter jag i telefonkö till Telia för att flytta med abonnemanget.. Jippie, har nummer 50 i kö xD Men de skulle vara ca 5 min väntetid.. Då kan jag blogga sålänge.. Ojoj, nu sa hon plats 43, nu går de fort xD

Idag ska ju Jag o Anna göra Birsta osäkert ;P Jag ska handla ett medicin skåp och en toaborste (Plats 33 nu xD)
eftersom Stoffe tog sönder vår gamla när han gjorde stopp xD hahaha..

När jag e klar med telefonen ska jag åka o hämta tapeterna, så nu ska (plats 29!!) ska jag bara vänta på Telia, sen byta om och åka.. :)

KISSES

6 Januari

God kväll mina kära läsare :)
Idag har vi inte gjort nå speciellt.. Vi va  hämtade Anna, åkte till Birsta, käkade, Gick in på Silvan en snabbis.. Kollade om dom hade nå fina golv.. Vi hittade sovrumsgolvet så de ska inhandlas på torsdag kanske..Äckelhyresvärden kommer oxå på torsdag med en tittare.. jag tänker INTE städa för att den idioten ska in hit... Här ser  ut som 7 svåra år just nu, kartonger överallt.. xD Men de känns skönt att slippa allt här i detta området..

Efter Birsta åkte vi hem till Anna för att kolla in hennes nya lya. :) Sen åkte vi hem, började tvätta, Anna kom hit, Vi spelade BUZZ och singstar.. Nicke låste in sig i datarummet med lurarna på.. Varför de?! xD HAHAHAH

Nu ska vi antagligen se på nån film :/ Nicke åker till Åre imorron och kommer på torsdag igen.. Så jag o Anna ska pka till Birsta efter hon slutat jobba, sen ska vi hem till henne o äta middag :)

Godnatt på er där ute :D

5 Januari

Hallå i stugan
Det kyliga vädret fortsätter.. Varit 21 minus hela dan.. :/ Jag har haft långkalsonger ;P
Nicke har varit och slösat pengar idag :P
Detta har han shoppat:

  
   (Klicka på bilderna för större bild)
Inbyggnads-micro , Tvättmaskin, Fläktkåpa, Spishäll, Inbyggnads-ugn

Han har även beställt kyl & frys plus en torktumlare ;)

Det går framåt!


4 Januari

God dag alla trogna läsare och även de nya! =)
Idag har de varit kallt må ni tro! 22 minusgarder har man sprungit omkring i när man jobbat.. Har ju faktiskt bara haft en biltur hela dagen som tur är men ni ska veta att även om man bara varit borta från bilen 5 minuter har den blivit lika kall igen.. så FY FAN för minusgrader!!

Igår var vi i vår nya lägenhet och målade taket.. =) Vi spacklade även lite på väggarna.. Vi hann dessutom vara där i EN KVART innan Nicke skadade sig den klanten! Han skar upp långfingret på insidan mot ringfingret på höger hand.. Det blev riktigt djupt och pulserade blod,, :( Men han vill INTE åka in.. Jävla mupp.. Jag ansåg ju att det skulle sys eftersom man såg både senor och lite skelett.. Men vi målade och spacklade färdigt, sen åkte vi och köpte en film..

OCH jag mpste bara säga det här.. Ni kommer säkert tycka jag e dum i huvet men jag hade askul iaf! När vi va utanför Hemmakväll igår och skulle gå till bilen så stod det en hund utanför.. Och han var lite missbildad i munnen så det stack ut en massa tönder fast bara från ena sidan.. jag sprang in i bilen och satte mig och bara skrattade.. Jag skrattade så jag både skrek och grät.. Vi kom inte därifrån eftersom det var jag som körde så Nicklas satt bara och skakade på huvudet.. Tårarna bara rann på mig.. xD Dessutom, alla andra som gick förbi hunden kollade först en gång sen engång till, ni vet sådär snabbt när man måste kolla om man verkligen såg rätt.. Och de gjorde ju inte saken bättre.. Ja, nu har jag fått ur mig det där iaf.. Men vi stod där säkert 5 minuter.. haha..

Idag har vi varit på Ikea och planerat upp köket.. så såfort vi vet när det är inflyttning ska vi ka och beställa det.. Det blev ungefär 27,ooo Billigt o bra! Sedan var vi på ElGiganten och tittade ut inbyggnadsugnen, inbyggnadsmicron, spishällen, tvättmaskin + tumlare.. Sedan på MediaMarkt hittade vi kyl+frys.. Och allt detta ska Nicke åka och inhandla imorron :D Och sätta hos hans farfar =)

Nu är det nära.. Blev asnöjd med köket iaf ;D

 Såhär fucking kallt va de i morse.. :/



Mamma med blombuketten som jag skickade med bud på hennes födelsedag! =)

(Bilder från renovering del 1 finns på bdb =)

2 Januari

God dag!
Idag är det gjort..! Nicke va på banken imorse med sin farfar.. Så nu är lägenheten betald! :D
Vi var även runt o kollade på saker. Vi började på Fresks. Och där hittade vi tapeter till sovrummet. :D Så det är beställ. Eftersom det är det vi ska börja med, :)
Det var spökligt hur överens vi var för en gångs skull x) Men det känns ju skönt :)
Sen har vi hittat golvet till köket, men de väntade vi med att beställa :)
Sedan åkte vi till Bauhaus där vi köpte 20 flyttkartonger, takfärg, spackel, en roller o lite annat.. Jag köpte även en rosa skurhink.. Har gått o sneglat på den för länge nu.. Och jag behöver verkligen en ny .. :D Dessutom skänks ju en slant till Rosa bandet.. Så det är ju bra :) På Bauhaus hittade vi även möbler till båda toaletterna :D


Så den här ska vi ha i det stora badrummet =)

  Häftig kran! =)

Så nu är vi hemma igen och funderar starkt på att börja packa ner köket ;P Men vi får se.. OCH, det kan eventuellt bli tidigare inflytt! å nu fungerar allt som det ska :)

Btw, 16 månader idag <3

Kisses

1 Januari - TVÅ-TUSEN-NIO

hEJ =9 Hur hade ni det igår? :)
Vi hade myskväll.. Alldeles lugnt var det.. Vid 23.50 gick vi upp på kullarna :D Asfint var det :)
Jaha, då va de 2009 då.. Kommer ta ett tag innan man lär sig de ;P Om ett halvår blir man 20 =) Najs.. Blir väl ingen större skillnad, men man kan ju få drömma lite x)

Då flyttar vi om en månad idag då =) Wihoo.. Nicke ska in på banken imorron med sin farfar och föra över pengar till lägenheten :D Så är det ur världen..

Idag tömde vi ut Garderoben from hell! Där va aspackat med saker.. de kommer att komma bilder på bdb inom kort :D Sicken skillnad det blev! Men skönt att det är gjort nu iaf! :) Det blev 6 (SEX!!) fulla säckar och 4 (FYRA!!) kartonger med bara SKIT! Hur fan fick de plats i den lilla garderoben? :S Helt sjukt.. Nu har vi bara vinden och källaren kvar! :D Haha.. gruvar mig mest för vinden :/ Men de va ganska kul att gå igenom o sådär.. Även fast det mesta var Nickes ;P

Nu har jag chokladpudding i kylen som väntar på mig :D Håller även på att ladda upp bilder på Fujifilm.. Fick 100 gratis av Canal Digital.. Så jag laddade upp bilder från hela 2008 :) ska bli kul när dom kommer, har ju 2 tomma album som dom kan va i :)

Kisses

RSS 2.0