28 Februari

God morgon gott folk.. Jag o min kära sambo tog oss visst en "liten" sovmorgon xD Vaknade för 20 min sen.. Ooops =P

Gårdagen i repris:
Vi körde ca 12 o fixade allting, fyllde på olja i BMW, tanka den, köpte lite frukost osv. Sen bar det av.. 2,5 h i bil.. Gosh.. x) Men vi kom fram, o där stod våfflan igång o spann som en katt.. Vi pratade med ägaren o han visade o han tryckte o han pladdra på.. Så provkörde vi en runda.. Haha, ovant det var jämfört med BMW x) Så den vrålade ju till första gången men sen gick det bra! =P Sen skulle han bjuda på fika, o vi tackade nej första gången.. Men sen andra, tredje fjärde gången tackade vi till slut ja. Så han bulla fram mackor, kaffe o saft xD Så vi fikade och skrev papper =) Han hade skrivit värsta kontraktet o grejor.. O vi fick inte pruta.. Han va en jävel på att snacka omkull folk!
Så skulle vi då tillslut köra därifrån.. Då funkade inte elhissarna o elspeglarna.. :S Så vi bytte säkring, men den small hela tiden.. :S gaaargggh.. Sen körde vi till macken för ja skulle tanka den full =P Då insåg jag att jag inte hade nå lyse i instrumentpanelen.. =S Den lös när man stängde av lamporna, men satte man igång dom så stängdes instrumentpanelen =S Hur ska detta gå, att köra hem dom 22 milen i mörker???

Jag blev måttligt irriterad så vi körde inom DollarStore när vi körde hem :/ Där shoppade jag lite =P Men Nicke lovade att han skulle fixa det idag så då blev jag gladare.. När vi kom till S-vall så körde vi inom B-åker där Jimmy var! Så han fick kika på Våfflan, o han tyckte den va cool! =) Sen till Mats o Marie som oxå tyckte den va häftig..! Sen till Roten =) (som vanligt) där vi stannade till 2.. O alla där fråga Nicke om bilen? MEN WHAT THE FUCK? De e min bil!!!!! >_< måttligt irriterad! Fick btw 4 sommardäck på fälg oxå =P

Nu ska ja klä på mig, gå ut med Wille.. sen ska vi köra till Nickes jobb o mecka Våffla! =D

  Muhaha =D 20 femhundra-lappar

    Mina inköp =)





Våfflan påvägen hem! <3
 

Jippie...!!

Idag, gott folk! Idag köpte jag min allra första alldeles egna bil! =D Och inte vilken bil som helst ska ni veta! Min drömbil. Volvo 480! Har visat upp våfflan för nåra stycken idag o alla var positiva till den!
Men nu är jag astrött o Bejb kommer o pussar på mig nu, så nu ska vi krypa ner o invänta morgondagen =D Skriver mer imorgon =P God natt Underbara!


PoK

27 Februari - Löning!

Mjau!
Idag är det löning =) Men de e ju inte så mkt som blir över efter bilen xD haha..

Vi ska snart åka o fylla på olja i BMW o tanka den, sen ååååker vii =) hihi..

PoK

huh?

Kollar på Den rätte för Rosing. Va gör han där, som va med i "Frusna män söker kärlek"? Haha, Satt o tänkte för mig själv; Vem e han? Känner igen han som fan. Han e så lik Mike Myers :S Men så va de ju han när jag hörde han prata xD LoL

Längtar till imorgon.. Vi kör kl 1. Så e vi framme ca 2 timmar senare =P Så tänk på mig vid 3, halv 4 xD

PoK


Mjau


Update

Puh
En paus från städandet..! =P Vi sliter o har oss just nu. Jag springer mellan tvättstugan o lägenheten =P Nu håller vi på att plocka undan (Det som går) och renbäddar, o har täckena på vädring, o fönstret helt öppet i sovrummet! =) Najs.. Ibland får man såna ryck xD

Ne hörrini va gör ni idag? :)

Back to städ :P

26 Februari

Morron :)
Har varit uppe ett tag nu =) Vatt ute o gått rundan med Wille (i snökaoset) Visste att de skulle snöa idag men fan inte så mkt att man inte såg nåt! :S

Stackars kisen.. Hon va jätte konstig imorse :s Hon satt i ett hörn, så börja hon hulka.. Jag sprang fram o la en tidning framför så kräktes hon på den.. Sen sprang hon o gömde sig :S Precis som om hon skämdes :S Sen efter en stund kom hon fram, helt normal :S Skit skumt.. Nu är hon helt som vanligt o har inte kräkts mer =P Kan det bero på löpet?

Gud va ja längtar till imorron! =D Igår kväll satt jag på Garaget.org o kollade på bilder av stylade 480's xD Nööörd!

PoK

Val..

Vilken tycker ni är bäst av filmerna?? =D

1. Var du ett lugnt eller busigt barn?

Jag var nog ett ganska normalt barn =P
2. Vad föredrar du, sol -eller snösemester?

Sol. sol, sol!!
3. Vad tror du att du gör om 5 år?

Jag vet faktiskt inte.. Det kommer att bli väldigt spännande!
4. Hur ofta läser du böcker av egen vilja?

Väldigt ofta! =P
5. Vilken kändis hade du helst blivit sedd med?

George Clooney, eller Persbrandt x)
6. Hur är du klädd just nu?

Mjukisbyxor o kofta plus mössa xD
7. Hade du någon favoritsyssla som barn?
Gjorde väl som alla andra, var ute o lekte
8. Har du åkt ambulans?

Naj.. =P
9. Vilken är din favoritalkoholdrink?

Isbjörn :)
10. Vilket språk tycker du är det vackraste att lyssna på?

Spanska =P
11. Har du varit på någon musikfestival någongång?

Ja. Malmöfestivalen, RixFm Festivalen, Gatufesten, Hasslöfestivalen x)
12. Har du gjort något denna månad som du är stolt över?

Tränat!
13. Vad är det mest konstiga du har fått som present?

Hahaha.. Jag tänker bara på vad Mia sa att hon fick i julklapp av sin svärmor xD HAHAHAHAHAH
14. Är du trevlig mot telefonförsäljare?

Naj :/ Eller jo, det beror på var dom ringer ifrån.. Om jag inte vill ha vad dom erbjuder brukar jag låta dom mala på en stund, sen lägger jag på =P
15. Vilken film såg du senast på bio?

Benjamin Buttons Otroliga Liv.. Bra faktiskt!
16. Kan du nämna tre skånska ord?

Trynemjöl, Fubbick, Hossa
17. När känner du dig som snyggast?

På dansgolvet x)
18. Har du någon extrainkomst utöver det du jobbar med/pluggar till?

Naj =/
19. Vilket practical joke/hyss som du har gjort tyckte du blev mest lyckat?

När Biffen o Jag skrämde Lord o Calle.. GLÖMMER DE ALDRIG xD
20. Vilken låt lyssnade du på senast/just nu?
Nån på Radion..

Dessa frågorna har Rebecca gjort.
Gör dom du med :) Hade varit kul och se vad andra skriver
Skriv gärna en kommentar om/när du gjort dom ^^


25 Februari - Filmer

Filmer från Roten :P

Thom o Nicke sjunger MrBaseman xD


Thom o Nicke sjöng även DMX's Up in here xD Jag dör

Ja, dom är fulla! xD (Tack Pamela för hjälpen =D)

25 Februari - Update

Köpte en bok på bokrean igår =)
 
Trånat efter denna ett tag =) Skiter i att de e sån uppståndelse kring böckerna, för jag tycker att dom e lika bra för det!
Just nu läser jag :
 
Skit bra bok som handlar om en liten pojke, som blev fysiskt och psykiskt misshandlad och sexuellt utnyttjad av sin låtsaspappa..! Så jävla bra och gripande.. Köp/Läs den!!
Läste precis ut den här innan jag började på snälla pappa;

Den här va skit bra. Handlade om 3 andra tjejer som råkade illa ut. LÄS DEN!

Nog om det =)

25 Februari

Löning? I wish
Inte förrän på fredag för mig! =P Fredag då jag förhoppningsvis ska hämta bilen =D Gud, har drömt om den jävla bilen hela natten xD När jag körde, tog kort på den, visade upp den på Fraktarn m Russin <3.. xD hahaha.. Ja, herregud.. ;P

Jag har inte kört igång med dom där figurformade pillerna än.. Men jag har köpt en våg! Nu fattas bara måttbandet så ja kan mäta midjan! =P För det var ju figurformande, så ja tror inte man går ner nånting =P (Kan ju säga att jag dog o fick HLR när jag såg va vågen stod på)

Ne hörrini, Nu gråter Wille i sömnen, ska nog gå ut med honom.. Har börjat med nåt nytt nu när jag e hemma.. Vaknar, sen sitter jag här o vaknar till, sen går jag en halvlång promenad med Wille, INNAN frukost! =) Smart va? :)


2 dagar!!

24 Februari - Kvällsupdate

Men guuud va min katt e ÄCKLIG!! Skriker heeeela tiden, o så fort man tittar på henne så slänger hon upp röven mot en som vilken gatflicka som helst! x(

Om man kanske skulle gå ut med Wille en sista gång o sen gå till sängs? Så att dagarna kan gå lite fortare? xD haha.. Längtar till Fredag =D Jag o Nicke satt o kollade på olika saker ja ska köpa så småningom till bilen.. Men gud va dyrt allt e :( Men den ska bli fiin : )

Hjälp.. Hur lägger man in videos i inläggen??

Night gott folk!

  Salta Ligan i Roten
 Äckel katt!
 Mitt fina (?) kök

24 Februari - Update

Svar till Russin: Fellan var ju pojk, de e skillnad på hane och hona.. Nu ska dom söva Nelly och göra en riktig operation. På pojkarna söver dom o bara skär ut kulorna, vissa söver inte utan bara bedövar. Så de e helt olika :)

Gud, jag svävar på moooln :) Är så glad för bilen! Fått fler bilder nu :) Ser väl sådär ut inuti men de kan man ju fixa! =) Dessutom e där bara 2 säten därbak.. xD Hur coolt e inte det? Det e lixom som 2 fåtöljer därbak! XD Pratade med ägaren precis, Där va lite småfix, men de e ju tur att han säger de nu innan vi åker dit de 22 MILEN xD Jag vill ha denna bilen! =D Guuuuud va ja e glad o guuud va ja har tråkigt.. Nicke ligger bara i sängen o sover hela tiden.. >_< Ja va åtminstone social när ja va sjuk!

24 Februari

What goes around comes around!
Precis ätit frukost som bestod av en bra-för-magen-yoghurt och en risifrutti =) Ringde Nicke vid 12 för att höra vad vet kostade, men dom hade inte svarat. Han frågade även om jag kunde komma o hämta honom för nu va han magsjuk xP Nu ligger han nerbäddad i sängen o sover xD Ska in i duschen när jag skrivit, sen ska ja köra till Bokrean o köpa en bok jag trånat efter ett tag!

Jag e så jävla glad!!! Pratade med en ägare till en Volvo 480 (en bil som jag velat ha sen barnsben) som jag hittade på blocket. Det var en tjej som skulle komma o kolla på den imorgon. =/ Typiskt, tänkte jag. Då kommer hon att ta den. (För den är i så jävla fint skick! Ingen rost, 3 ägare, 1oooo:-) Men så skrev hon idag att den tjejen som skulle komma imorgon, ville ha bilen på delbetalning, vilken ägaren nekade till! Så nu ska ja åka o kolla på den på Fredag!!!!! För då får jag lön x) GUD VA JA LÄNGTAR!!!!! =D

Nu ska ja flyga in i duschen :) PoK

23 Februari

Fuk. :(
Jag e fuk :( Har fortfarande inte kräkt.. Men jag mår så jävla illa.. :S Kommer fortfarande som vågor.. snart går jag fan in o stoppar fingrarna i halsen..!
Kattafan har börjat löpa.. Hennes första löp.. Jag blir tokig på henne.. Skriker som en galning och äcklar sig på golvet xD
Kollar just nu på reprisen av Melodifestialen för att dränka kattens skrikande xD Fast vissa bidrag låter ju nstan likadant. Haha.. Ni som kollade på det.. Va tyckte ni? =)

Va dyrt de e att kastrera en katt! Djurkliniken tar 1050 :- Och sundsvalls vet tar 1000. Nicke ska ringa imorgon kl 8 till Berguven brevid mitt jobb o höra vad dom tar! hoppas att det e billigare :P

Molly är så jävla duktig! Good luck..! =)

Ha de bra fina flickor o pojkar!

22 Februari - Update

Suck! Mår illa som en gris men det händer ingenting!! >_<  Det kommer i vågor heeela tiden och det är så jävla drygt!! Fått i mig mat iaf! Men får se om det stannar kvar! Har verkligen ingenting att skriva känns de som.. Så vi hörs en annan dag! PoK

22 Februari

Ett tag sen..
Jag har bara jobbat. Men det skulle jag aldrig gjort :/ Nu har jag ont i armbågen och åkt på en andra släng av magsjuka!! >_< jag tror jag går i pension ist! :(
Nu sitter jag i soffan med benen i startposition mot toan ifall ifall.. Magen åker karusell.. : / Skulle jobbat idag till 4, men gick hem vid lunch! Igår va de ju helt kaos på jobbet! >_< Jobbade ju kväll igår. o då va en tvungen att gå hem för hon kräkte.. >_< Jaha, en man kort JIPPIE. Chefen ringdes upp, och hon fick komma ut o jobba minsann! För det var ingen vikarie som ville/kunde.. Så jag tog telefonen o sa till na va hon skulle göra.. Jag var endast med ordinarie personal igår och dom betedde sig som om dom inte visste vad dom skulle göra och la allt ansvar på mig :S Men det löste sig till slut.. Men ja tror ja får nå bryt!
Nu är jag sjukskriven en vecka iaf! Skönt ska det bli! fast egentligen hade jag ju hellre varit frisk, men kommer aldrig bli bra i armen om ja håller på såhär.. !
Nä ni.. Ni får ha det så bra! Får se, bloggar nog igen imorgon.. Har ni tur så kanske ikväll ;)
PoK

20 Februari

Jobbat idag
Vilket jag inte skulle gjort.. AJ! Har märkt av den hela tiden! Jobbar imrogon oxå sen får det vara nog.. Det har tom börjat stråla ut i armen! :(
Nu ligger min katt i min nacke o myser..! Jag sitter i soffan och hon ligger på ryggstödet och kurrar =) men hon har lite svårt att bestämma sig var och hur hon ska ligga x)
Nu hade jag tänkt att åka o shoppa lite =) en våg bla.. =P

PoK


19 Februari - Update

Va ju hos doktorn.. =P Dom stack mig i fingret och vred min arm i alla tänkbara ställningar.. AJ säger jag bara! >_< Jag hade fina blodvärden så jag hade bara en gammal hederlig inflammation.. Så jag fick starka tabletter som ja ska knapra i några dar :P Har redan fått 3 biverkningar efter 1 tablett.. Trötthet, huvudvärk och illamående =/ Men men..
Jag skulle sjukskriva mig tyckte läkaren.. Men ska prova jobba imorgon.. Får göra lätta saker och inte sånt som dra och lyfta o slita.. Ska prova jobba annars får jag ju sjukskriva mig.. >_<
Jobbar bara till 12 imorgon :)
Kollade min statistik innan för läsare. Har ju ganska många läsare om dagarna! SKIT KUL! =D Skulle uppskatta mer kommentarer så jag ser vilka ni är och även kan följa er blogg! =)
Nicke o jag plockade undan lite i vardagsrummet nyss! Lite mysigare blev det! Nicke har lovat att han ska sätta upp gardinstången ikväll! =) Troligtvis får han sätta upp gardinerna oxå eftersom jag e ganska handikappad :/
PoK


19 Februari

Hörde att Simpsons fyllde 20 år idag! =D Congratz xD Har glömt att skriva att jag har haft sjukt ont i armbågen i 3 dagar nu! Det började i Tisdags kväll efter träningen.. Kan knappt böja den eller vrida på armen.. Så jag tror att de e nå knas med gångjärnet.. Måste väl smörjas eller nå.. Så igår sa jag till mig själv att; Har jag fortfarande ont imorgon ska jag ringa Vårdcentralen.. Vilket jag gjorde imorse.. Så sa jag att jag ville beställa en tid för att jag hade ont i armbågen.. Sköterskan: Armbågen? (Med ett förvånat uttryck) Jag: Ja, armbågen..
Får man inte lov att ha ont i armbågen eller?? :S Så nu ska jag till doktorn kl 11.. Så ska göra mig lite i ordning... Kommer väl säkert få en cortisonsruta vilket jag inte är allt för glad över med tanke på vad jag tycker om sprutor och nålar.. Kommer gråta som en liten skolflicka som vanligt.. >_<

Wish me luck...!

18 Februari

Home sweet home =)
Idag har man jobbat.. (som vanligt..) Jag har inget liv :P Men imorgon är jag ledig, och GUD va skönt det ska bli! =D
Nu är Nicke iväg med Bettan o ska laga henne lite. Vi har ombesiktning senast imorgon annars körförbud! : / Så dom ska byta spindelleder plus vänster bakhandbroms =) Så nu sitter jag här i min ensamhet med djuren.. (som bara ligger o sover för en gångs skull =P) Skulle egentligen åkt med Russin, som ska köra lastbil till Härnösand. Men hon skulle ha med, jag citerar; "En tjock gubbe som pratar mycket" Haha.. Nej tack sa jag då :) Men hon skulle höra av sig när hon kom hem =) Nicke o dom är nästan där Russin bor. Så hon kan ju komma o hämta mig o sen kan vi leka hemma hos henne sen kan ja åka me Nicke hem :)

Nu ska ja läsa tidningen o lägga mig i sängen o kolla TV.. Eller så funderar jag på att renovera lite i köket =) Slipa nån vägg eller nåt :P

Fonden

   Fondväggen vardagsrummet =D

17 Februari - Update

Jag har ett vardagsrum!
Innan hade vi kyl/frysen i vardagrummet.. Nu är dom inflyttade i köket, fast inte där dom ska stå, för den väggen e inte klar än :P Men nu har jag fått en yta i vardagsrummet iaf! =D Och det är så fint här nu! Ska bara sätta ner onödiga kartonger i källaren imorgon så kan man nästan göra det lite  hemtrevligt här! =D

Idag har jag tränat! Så sköönt =) Efter det hämtade Russin mig. Så åkte vi o skulle hämta hennes Curry-Golf.. ;P Men vi såg inte den! Vi såg endast Regplåten.. Den var dränkt, jag menar DRÄNKT i snö! xD Det var säkert en meter på taket! hahha. Jahapp, det var bara att börja skotta! xD Så kom det roliga, att starta den.. Ha i minnet mina vänner, att den har stått orörlig sedan September!  Russin. bröt sig igenom isen i dörren, satte sig på plats o vred om nyckeln.. Ingen respons.. provade igen, jajjemen, lite grann! Den hostade lite, men startade inte.. Sen tredje gången gilt.. Då gick det! Han startade!! Så det var bara att fortsätta skotta.. Sen körde vi hem den till Anna, vilken tur att hon inte blev stoppad.. Oskattad, Obesiktigad, Oförsäkrad plus SOMMARDÄCK xD hahaha.. Men det gick bra.. Efter det åkte vi till Donken o käka glass xD plus körde runt lite =) Sen körde vi hit o myste =)

Har köpt lite piller o nånting man ska dricka för att forma figuren.. Ska prova om det funkar! =D Blir kul.. Måste bara köpa en våg innan jag sätter igång =P Så ska jag föra journal ifall det händer något =)

Nu börjar det ta sig i lägenheten! =) Gud va glad jag blir.. Jobb imorgon 7-16. Ska förmdligen sitta på avlastning 8-12.. Yaay.. Not.. >_<  Sov gott. Kisses

17 Februari

Wow!
God dag gott folk! =) Tror ni inte att jag fick jobba idag med :P Ringde mig imorse, men så hade jag ingen bil! >_< Så dom fick komma o hämta mig xD haha.. Sen gick jag hem när jag slutade vid 12.. Det var ju så fint väder! =)

Va tycker ni om min nya bloggdesign?! Assnygg tycker jag!! =D Blev skit nöjd! Tack så mkt Pixiedoll!

Ikväll blir de Aerobics + BasicCore! =) Kim ska träna med mig ikväll med! =) Iaf Coren.

Min Blåtand på datorn fuckar sig, så kan inte lägga in några bilder! Men jag jobbar på det!

16 Februari - Kvällsupdate

Nu ni!
Nu är vardagsrummet klart! Bara gardiner som ska upp plus sätta dit listerna! Mats o Marie va här ikväll o tapetserade sista väggen (med dyrrullen :P) Jag lägger in bilder imorgon för jag e ledig ;) Jag orkar inte nu, för jag ska gå o lägga mig o mysa med Nicke <3

Kommer snart att få en ny bloggdesign av denna tjej! Vet inte hur de kommer se ut! Är jätte nyfiken!! =D

Hörs imorgon gullungar! Btw, va gjorde ni på Alla hjärtans dag?? PoK

16 Februari - Update

Ingen träning idag folks..! Vi ska renovera som satan istället.. MEN, jag har kompenserat det genom att ha gått en långpromenad i rask takt med Wille :) Vilket han uppskattade ;P Gick även den rundan igår, den är ca 6 km! Det räcker väl som kompensation? Jag ska iaf träna imorgon..! Först aerobics, sen Core!! =D

Haha, ska flytta Annas curry-golf ikväll eller imorgon efter jag tränat.. Kommer bli väldigt spännande! x)

Nä ni.. Nu ska ja åka bort till svärmor som har middagen klar!

PoK

16 Februari

Howdie..
Jag fick jobba idag :P Jobbade till 12, nu håller jag på att tvätta.. Mellan tvättmaskinerna måste jag skrapa bort fix från väggen, för den ska ju tapetseras idag =) med 1250:- rullen xD haha.. Ska bli spännande.. Men ja ska ju på spinning ikväll :) så får se hur de blir efter de =)

Grattis till Naddie o Robban som nu blivit 3! =D

15 Februari - Update innan sängen

Duktig
Varit ute o gått en timmes kvällspromenad med Nicke <3 o Matte. =) Skönt. fast det var 14 minus och en bitande kyla.. Wille och jag blev vita i håret efter andedräkten xD

Vill skänka en tanke till Naddie som förhoppningsvis ligger o ploppar ut sin sessa idag, med tanke på att vattnet gick imorse! Hoppas att ni är 3 ikväll och att det är sessans födelsedag! =D All lycka till er lilla familj!

Imorgon är jag ledig, jag ska tvätta nu igen :P På kvällen drar vi igång igen med renoveringen efter ledighet pga sjukdom :P Fast jag ska ju på spinningen oxå btw :)
Glömde ju att skriva om förra träningen! Körde ju 2 pass efter varann i tisdags! Fy fan va kul det andra var. Det hette "Basic Core" och handlade bara om mage och rygg. Kände att det tog som fan! Ashärligt! Tränade med Kim från jobbet :) Alltid roligare när man e fler =)

Nu ska jag faktiskt gå o lägga mig i sängen o titta TV :)

Jag vill bara säga att jag är duktig..! Jag har tagit tag i mitt liv..! Börjat träna, slutat röka, dragit ner på godis..! Miss Beach-09 here I come!!

15 Februari

Ooh =)
Hemkomna =) Nu är ni säkert nyfikna på min överraskning igår? Hihi, Jo, jag hade bokat ett hotellrum =)
Köpt en nalle, hjärteballonger, kort, present (en mugg där det stod "Jag älskar dig" och inuti "I Evighet") Sen hade jag köpt en massa ljus o tänt dom o så fick man en halvliter flaska vin, vindruvor och en liten ask choklad =D

Åkte dit o checkade in, satte upp allting som de skulle vara. Åkte hem, packade en väska med lite öl o cider ;) Nicke var inte hemma när jag kom hem utan han kom en stund efter.. Med en blomma =) Sen åkte vi till hotellet. Han fick vänta utanför rummet medan jag gick in o tände ljusen ;P Sen fick han komma in o han tyckte det var så fint o mysigt o romantiskt! =D Vi låg där en stund sen hade han bokat en bio! Vi såg "Benjamin Buttons otroliga liv" Jag var lite skeptisk mot den från början, men jag tyckte den var jätte bra! =D Men den påmindes allt för mkt om "Forrest Gump" Men den va sevärd iaf! Sedan hade han bokat bord på Viktoria. Där vi hamnade mitt i en bröllopsfest. Vi gjorde i princip vad vi skulle där o sen gick vi.. Kändes som om man fick kasta i sig maten, kunde inte njuta för allt liv o skrik från kompaniet. Sedan gick vi en mysig vinterpromenad genom stan! =D Sedan låg vi o mös hela kvällen och tittade på tv! Vilken härlig dag! =D
Imorse gick vi upp vid 8 för jag ville ha supergod hotellfrukost! Dom hade så att man kunde grädda våfflor bara idag! =D Gosh va jag åt xD (Inte bara våfflor, utan av allt. Jag åt faktiskt bara en våffla :P) Sedan åkte vi hem, där det stod 2 presenter från Mats o Marie, glas! =) Sedan hade vi tråkigt så vi åkte till Birsta =) Jag va nära på att köpa ett DS men de fanns inget rosa så ja sket i det.. =P Nu ska jag snart iväg o jobba,, Börjar 15.45..

CREDS TILL MIG.. Jag har SLUTAT RÖKA!! Wihoo..

 Myys
 Hjärteballonger
 Skål! <3
 God frukost! Varm choklad, Juice, Yoghurt med Crunch, Bullar med gott på, ägg! oooohhh..

Fredagen den 13 Februari

Just ja.. Det är ju Fredagen den 13! Jag e hemma från jobb idag med.. Lika bra att inte smitta nån.. Springer liksom fortf på toan då o då. Vi va tvugna att åka o handla igår.. Skulle testa.. Men de slutade med att magen bubblade o jag fick leta toalett :P Det går bra sålänge jag ligger i sängen.. När jag reser mig blir jag yr o helt utmattad :S

Kommer inte ha nån otur idag för det hade jag hela onsdagen! >_< Det stod ju tom i mitt horoskop att det skulle bli en Otursdag.. Åkte ju o handlade efter att jag slutat jobba (läs; Efter jag kommit hem, dammsugit lite, fått blombud o att Kehab hämtat diskmaskinen) När jag står i Lindex provrum, tror ni inte att jag får näsblod??!! Rotade i fickorna i blindo eftersom jag stod med näsan i vädret. Hittade en gammal kupong från Coop, knycklade ihop den o stoppade upp i kranen. Stod i provrummet i några minuter med förväntan att det skulle sluta blöda. Jag kunde ju inte gå ut med en kupong hängandes ur näsan! Gick snabbt ut från Lindex och mittemot fanns ett café där jag roffade åt mig en servett.. Fick X antal konstiga blickar när jag gick med nåt vitt i näsan =P Sen på eftermiddagen blev jag ju sjuk.. Jippie vilken dag =)

Längtar till imorgon! :D Nicke får planera vad vi ska äta, jag har planerat allt annat! =D

12 Februari

Fett sjuk!!
Jajjemen..! >_< Spydde som en gris igårkväll efter att legat o haft skitont i magen hela eftermiddagen. Men jag åkte nog på en riktigt dänga eftersom det kommer från båda hållen nästan samtidigt! Skit jobbigt.. Jag va så blek igår och låg med en tjocktröja o frös ihjäl.. Idag mår jag lite bättre.. Skulle jobbat ikväll men hell no..! Jag bor fortfarande på toaletten.. Magen gör sig väl hörd iaf! Kurrar o bubblar :P Nog med skitsnack..

Ligger i soffan just nu.. Fick inte sova inatt.. Vred o vände på mig.. :/ Sov ju igårkväll mellan varven. Får se om ja kommer till jobbet imorron.. Käkade en Mannafrutti <3 för en stund sen.. Får se om jag får behålla den =)

Nu ska ja lägga mig i sängen igen.. Känner att jag e lite för svag för de här nu.. :S

PoK

11 Februari

Hemma..
Va händer?! Känner mig heeeelt cp i magen! Jag DÖR om ja ska bli sjuk nu.. Men iofs får jag skylla mig själv.. Gick hem till ett par igår som låg o kräkte. Fick skicka in gubben på sjukan.. :/ Så vill INTE jag ha det! >_< Men jag har en sån konstigt smygande känsla lixom, man börjar kallsvettas, åker lite karusell i magen.. Jag HATAR att kräkas.. Tar hellre så att de kommer andra vägen men fan inte att kräkas! O jag som har planerat så fint till Lördag.. FAN om ja ska ligga sjuk!!!

Idag ringde min telefon.. Jag hade fått ett blombud! HAHA. Det va från mamma.. En fin krukväxt så stod det, Grattis till er nya lya.. Va rädda om varann, Mamma o Stephan =D

10 Februari

Jobbet
Sitter häääär.. :P Ska snart städa lokalen, tänkte bara sitta ner en stund först :)
4 dagar till Alla <3 dag!
Har nästan allt planerat in i minsta detalj! :) Ska åka o handla det sista imorgon när jag e ledig! =)
Gud va kallt de va idag! Helt klart ute, men ack så kallt! Snoret fryser fan till is och jag skojar inte!
Vet inte om jag har sagt att vi satte mosaik i valven? Skit samma, jag säger det igen! Vi satte mosaik i valven in till köket häromdagen. Gosh va läckert det blev! 5x5 cm stora högblanka svarta mosaikbitar! Bilder kommer.. Igår fogade vi, så nu e de bara att tvätta, tvätta... :P Mats e sjuk. så det blir nog ingen tapetsering ikväll antar jag >_< Vill bli klar med vardagsrummet!! Vill inte att de ser ut som fan överallt mer.. : /

Nu har jag bara en sak till att säga innan jag går..

JAG MÅSTE SLUTA RÖKA...!!! >_<

8 Februari

Boring...
Det blev ingen Roten igår.. Som vanligt... Andra helgen Thom ringer o ändrar.. :@ Så vi låg i sängen o käka pizza o kollade Melodifestivalen ist x)

Idag hoppas jag att Naddies bebbe ploppar ut! har ju tippat på denna dag! Haha, va hemskt de låter, men hon sa att man skulle gissa på vilken dag o jag gissade den 8.. Så vi får se.. Hon har ju hela dan på sig att komma ut x) Hoppas att hon inte behöver vänta mkt mer!!

Idag e de fucking snöoväder!! Vet inte hur mkt snö de kommit på bara en natt!! >_< Det ser ut som dimma ute, så mkt de snöar! Det har säkert kommit några dec inatt! Fy fan.. Nu ska ja ut på min inglasade balkong ; )

Kisses

7 Februari

Jobbet
Sitter på jobbet. .Har lunch =) Sitter o spelar The Sims 2 på min nya mobil  xD Ganska kul faktiskt.. Fick ju 50 extra spel till ;P Är faktiskt nöjd med den, men de e lite skönhetsfel inuti den som jag inte gillar :/
Men men..

Idag är Nicke o slänger skräp :) Sånt gillar vi.. Vi hade ju hela gamla källaren full i skräp..

Ikväll blir de ut till Roten :) Vi ska käka där o sen se Melodifestivalen xD

Kisses

6 Februari - Update

Seg dag
Nicke kom hem, vi åkte o käkade :) Sen åkte vi till Marken, Nicke skulle kolla på en extern disk.. Det slutade med att jag köte ny mobil o han köpte en disk :)


Min nya mobil :)

Pics

    
Sovrummet             Byrån i hallen          Hallen halvt klar      Hallen färdig!
första natten

6 Februari

Vill inte..
Jag har ont i huvudet.. Hoppas att jag INTE blir sjuk! >_< Jag pratade med min chef igår ang jobb i sommar. Hon sa "Självklart finns det jobb för dig!"  "Vill du jobba heltid?" Helt klart!! Förra sommaren hade jag bara 75 % så skönt med heltid!! :D

Skulle egentligen till gymmet idag men jag sparar mig till måndag.. Har så ont i huvudet o vill inte sätta igång nånting i kroppen ifall jag tränar..

Vid halv 11 ringde det på dörren.. De va en sån bibel-nisse som ville prata lite.. Katten stack genom dörren o upp i trappan. Jag hade morgonrock o fick springa efter >_< suck..

Nu kom posten.. =D Dagens höjdpunkt ;P

5 Februari - Update

Kände att det var ganska mkt jag glömde nämna i förra inlägget :S
1 - Idag är det beräknat att Naddies bebis ska komma ut.. Men än så länge verkar det vara lugnt på den fronten.. Jag tror att sessan har 3 dagars semester till inne i magen o kommer ut den 8 =) Va nervöst det ska vara att gå de sista dagarna utan att veta riktigt
när.För de kan man ju aldrig vara riiiktigt säker på, om man inte ska göra kejsarsnitt då. Haha

2 - Nicke ska ge mig en utlandsresa i Alla <3-ns dag present!!!! :D Vi sitter o letar för fullt.. De ska vara en All inclusive, Egypten, nära havet! GOSH!!

3 - På självaste Alla <3-ns dag ska jag kidnappa Nicke.. xD Kan tyvärr inte skriva här vad det är för han snokar titt som tätt xD

4 - Nu va de nog inge mer ;P

5 Februari

I'm alive!! :D
Jag lever gott folk! :D OCH vårt internet funkar idag redan! :D Det skulle egentligen börja gälla imorgon men vem klagar?? :D Känt mig ganska handikappad.. Har fått ringa brossan o bett han kolla upp saker xD haha.. Vad glad jag blev att det funkar!! O GUD va många bilder jag har att lägga in!! >_<

Men nu kanske ni undrar hur renoveringen går?? Jo, Balkongen är inglasad, hallen är så gott som klar (endast en vägg och en skåpsdörr kvar att tapetsera + utbyte av proppskåp) Köket är rivet..Sen har vi nog inte hunnit med nå mer på en vecka :D Men min man e duktig må ni tro :D
Igår var jag o shoppade =)

Det blev

  • 4 böcker - Mias systrar - EgoGirl (Carolina Gynnings) - Snälla pappa, Nej! och Vingklippt ängel
  • En kofta
  • Ett par skor
  • Lite Alla Hjärtans dag prylar <3
  • 2 tavlor med stadsmotiv (älskar sådana)
  • Trimmer till Wille (eftersom han ska bli korthårig till sommaren. OCH JAG VILL SLIPPA ONÖDIGA KOMMENTARER FRÅN FOLK SOM HAR EN ANNAN ÅSIKT...! Jag ska klippa honom till sommaren PUNKT SLUT!)

Btw!! Min träning går hur bra som helst!! Har gått nu på alla pass som jag skulle, 2 ggr i veckan.. Så jag e på Sunda stigen just nu! :D Imorgon blir de en sväng i gymmet. Ska prova på lite av maskinerna :D CREDS FOR ME!

 Nu ska ja nörda lite bilddagbok.. KISSES!!


1 Februari

Ny månad - Nya tag...
1 Februari idag då :P Sitter på jobbet.. Jag gör inget annat än jobbar känns de som nu x) Men skönt är ju det!
Imorgon är jag iaf ledig! Då ska jag tvätta :P Brist på kläder nåt så otroligt!
Igår började vi att tapetsera hallen! =) Vi hade ju två våder över (av fondväggen) sen gamla hallen så vi satte upp dom :D Sen gjorde dom klart en väg av det vita!" Damn va fint det blir! Så idag ska dom sätta upp hatthyllan så man åtminstone kan hönga upp sin jacka.. Kan ju berätta att den är inte så ren längre! >_< Måste tvätta den oxå imorgon!

Imorgon är det den 2.. Då har jag o Nicke varit tillsammans i 17 månader =D

Idag ska vi även åka o köpa lister till hallen =) Så den blir färdig ikväll! :D Skooooj =D

Vi besiktade lägenheten igår oxå! Den gamla.. Så nu är  vi fri den!! :D Alla nycklar är inlämnade =) Skönt som f*n =D

Idag fick vi även vår hemtelefon inkopplad! Den funkade imorse när jag provade! Sköööönt :D

Kisses

RSS 2.0