28 Februari

God morgon gott folk.. Jag o min kära sambo tog oss visst en "liten" sovmorgon xD Vaknade för 20 min sen.. Ooops =P

Gårdagen i repris:
Vi körde ca 12 o fixade allting, fyllde på olja i BMW, tanka den, köpte lite frukost osv. Sen bar det av.. 2,5 h i bil.. Gosh.. x) Men vi kom fram, o där stod våfflan igång o spann som en katt.. Vi pratade med ägaren o han visade o han tryckte o han pladdra på.. Så provkörde vi en runda.. Haha, ovant det var jämfört med BMW x) Så den vrålade ju till första gången men sen gick det bra! =P Sen skulle han bjuda på fika, o vi tackade nej första gången.. Men sen andra, tredje fjärde gången tackade vi till slut ja. Så han bulla fram mackor, kaffe o saft xD Så vi fikade och skrev papper =) Han hade skrivit värsta kontraktet o grejor.. O vi fick inte pruta.. Han va en jävel på att snacka omkull folk!
Så skulle vi då tillslut köra därifrån.. Då funkade inte elhissarna o elspeglarna.. :S Så vi bytte säkring, men den small hela tiden.. :S gaaargggh.. Sen körde vi till macken för ja skulle tanka den full =P Då insåg jag att jag inte hade nå lyse i instrumentpanelen.. =S Den lös när man stängde av lamporna, men satte man igång dom så stängdes instrumentpanelen =S Hur ska detta gå, att köra hem dom 22 milen i mörker???

Jag blev måttligt irriterad så vi körde inom DollarStore när vi körde hem :/ Där shoppade jag lite =P Men Nicke lovade att han skulle fixa det idag så då blev jag gladare.. När vi kom till S-vall så körde vi inom B-åker där Jimmy var! Så han fick kika på Våfflan, o han tyckte den va cool! =) Sen till Mats o Marie som oxå tyckte den va häftig..! Sen till Roten =) (som vanligt) där vi stannade till 2.. O alla där fråga Nicke om bilen? MEN WHAT THE FUCK? De e min bil!!!!! >_< måttligt irriterad! Fick btw 4 sommardäck på fälg oxå =P

Nu ska ja klä på mig, gå ut med Wille.. sen ska vi köra till Nickes jobb o mecka Våffla! =D

  Muhaha =D 20 femhundra-lappar

    Mina inköp =)





Våfflan påvägen hem! <3
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Grattis till bilen! =) Det är kompisar i båstad. Nej, det är ju ofta så att det är lite fel på siffrorna på vågen, men man måste ju börja någonstans. Har man en våg kanske man blir lite mer motiverad att vinna kampen mot de höga siffrorna! =)

2009-02-28 @ 16:15:05
URL: http://tuffatott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0